Εγγλέζος: Ζητούμε τη στήριξη των αντιπροσώπων για να συνεχίσουμε τον αγώνα για τους εργαζόμενους!

423

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο αύριο Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Στις εκλογές αναφέρθηκε με δηλώσεις του σήμερα ο νυν πρόεδρος κ. Παναγιώτης Εγγλέζος

«Βιώσαμε δύσκολα  προβλήματα. Παρόλα αυτά οι συνάδελφοι επέστρεψαν στο Εργατικό Κέντρο . Δεν είναι τυχαίο που οι αντιπρόσωποι για τις εκλογές είναι 170. Διπλασιάσαμε τις δυνάμεις του ΕΚΡ», τόνισε ο κ. Εγγλέζος.

Αναφέρθηκε όμως και σε όσα έγιναν για την επίλυση των προβλημάτων που επίλυσαν τους εργαζόμενους.

«Όταν ξεκίνησε η πανδημία  δημιουργήθηκε πρόβλημα με τα επιδόματα ανεργίας. Με παρέμβαση μας τα επιδόματα επεκτάθηκαν. Με τη βοήθεια μας  πήραν επιδόματα και οι ξεναγοί και οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων και οι μουσικοί. Υπεγράφησαν οι συμβάσεις  για τους ξενοδοχουπαλλήλους και τους οδηγους τουριστικών λεωφορείων. Κάναμε παρεμβάσεις παντού. Σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης  προσπαθήσαμε ώστε και οι εργαζόμενοι  στο αεροδρόμιο να λάβουν επίδομα.  Επισης δημιουργήσαμε σωματεία και τα ενισχύσαμε με μέλη . Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν τι έχει προσφέρει το ΕΚΡ. Οι πόρτες μας ήταν ανοικτές για τον κόσμο που είχε προβλήματα», δήλωσε ο κ.  Εγγλέζος.

Ευελπιστούμε να μας στηρίξουν το Σαββατοκύριακο είπε ο πρόεδρος του ΕΚΡ.

‘Οσο για τους στόχους τόνισε πως είναι η διασφάλιση του εισοδήματος για τους εργαζόμενους.

«Επίσης θέλουμε να εξασφαλίσουμε ώστε να λαμβάνουν επιδόματα οι οδηγοί ταξί  και οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο. Για να στηρίξουμε του ς εργαζόμενους ζητούμε τη  στήριξη τους στις εκλογές»,  είπε ο πρόεδρος του ΕΚΡ.

Ο κ . Εγγλέζος αναφέρθηκε και στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που θα κατατεθεί κατά της  ΔΕΗ προκειμένου να ισχύσει το κριτήριο της εντοπιότητας.