Ανανέωση:

Το νέο κτίριο διοίκησης της Περιφερειακής Αγοράς Δωδεκανήσου εγκαινίασε την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 στη Ρόδο η Eurobank. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας,κ. Γιώργος Ζανιάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Φωκίων Καραβίας, οι Αναπληρωτές Διευθύνοντες Σύμβουλοι κ.κ. Σταύρος Ιωάννου και Κωνσταντίνος Βασιλείου, συνοδευόμενοι από Γενικούς Διευθυντέςκαι κλιμάκιο ανώτατων στελεχών της Διοίκησης παρέστησαν στα εγκαίνια του νέου κτιρίου και πραγματοποίησαν διήμερη περιοδεία (10 & 11 Οκτωβρίου 2019) στη Ρόδο και στην Κω.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. ΦωκίωνΚαραβίας,σημείωσε: «Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που η Διοίκηση της Eurobank βρισκόμαστε εδώ. Αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη πως εννοούμε στο ακέραιο τη δέσμευση ότι αποτελεί για εμάς στρατηγική προτεραιότητα η ανάπτυξη των εργασιών μας στη Ρόδο και σε ολόκληρη τη Δωδεκάνησο. Φέτος, το οικονομικό κλίμα έχει αλλάξει. Η αισιοδοξία έχει επιστρέψει. Έχουμε ορίσει την Eurobank ως Τράπεζα της Ανάπτυξης και Τράπεζα του Τουρισμού. Στη Ρόδο οι δύο αυτές επιλογές συγκλίνουν. Η Eurobank θα βρίσκεται ασφαλώς δίπλα στους πελάτες της για να στηρίξει όσους θελήσουν σε αυτή τη φάση της έναρξης της αναπτυξιακής διαδικασίας να προχωρήσουν τους επιχειρηματικούς τους σχεδιασμούς».

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ.κ. Κύριλλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου,παρουσία του υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Δωδεκανήσων, κ. Μάνου Κόνσολα.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης στη Ρόδο και στην Κω, η διοίκηση της Eurobankσυναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, τον Δήμαρχο Κω,κ. Θεοδόση Νικηταράενώ επισκέφθηκε και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω.

Κλιμάκιο στελεχών της Τράπεζας με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή CommercialBanking, κ. Ανδρέα Χασάπη και τον Επικεφαλής Τομέα StructuredFinance, κ.ΣπύροΒενετσιάνο, συναντήθηκαν με πελάτες και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Ρόδου ενώ σε εκδήλωση που διοργανώθηκε για τους πελάτες της Τράπεζας, ο Επικεφαλής Οικονομολόγος του Ομίλου Eurobank, κ. Τάσος Αναστασάτος, ανέλυσε τις προοπτικές της διεθνούς, ευρωπαϊκής και ελληνικής οικονομίας.

Κατά τη διήμερη επίσκεψη η διοίκηση της Τράπεζας με τον Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου, κ. Ιωάννη Σεραφειμίδη, τον Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτών Πελατών, κ.Γεώργιο Βαρελτζίδη, τον Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης SmallBusinessSegment, κ. Δημήτρη Οικονόμου και τον Επικεφαλής Τομέα Ανατολικής Αττικής, Νήσων Αιγαίου και Νήσων Ιουνίου, κ. Φώτη Μπακογιάννη,συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Περιφερειακής Αγοράς Δωδεκανήσου, κ. Ευάγγελο Μαργκέλη,επισκέφθηκαν το Δίκτυο καταστημάτων στη Ρόδο και την Κω όπου ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Δικτύου για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική οικονομία και κοινωνία. Η διοίκηση της Τράπεζας συνεχάρη τα στελέχη για τις υψηλές επιδόσεις τους σε κρίσιμους τομείς της τραπεζικής λειτουργίας στα Δωδεκάνησα και σημείωσε πως η λειτουργία του νέου, σύγχρονου κτιρίου της Περιφερειακής Αγοράς Δωδεκανήσου θα συμβάλλει στην ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών της Τράπεζας στη Ρόδο και στην ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων.

Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου στη Ρόδο τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Βασίλειος Νικόλαος Υψηλάντης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής, Οικολογίας, ισότητας και Μετανάστευσης Ρόδου, κ. Στράτος Καρίκης, ο αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων, κ. Τάσος Σπανός,ο Λιμενάρχης Ρόδου, κ. ΣπυρίδωνΤάτηςκαι πολλοί παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Η επίσκεψη της διοίκησης στη Ρόδο και την Κω επιβεβαιώνει εμπράκτως ότι η Eurobank θα συνεχίσει τις δυναμικές πρωτοβουλίες της για την ενίσχυση της υγιούς και εξωστρεφούς ελληνικής επιχειρηματικότητας με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών της, ιδιωτών και επιχειρηματιών, αλλά και την περαιτέρω εμβάθυνση των διαχρονικών δεσμών της με τις τοπικές κοινωνίες.

 268 total views,  4 views today