Εγκρίθηκαν τα μονοκλωνικά σε ασθενή του νοσοκομείου απάντηση του Θ. Πλεύρη στον Π. Πολλάκη

334

Εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή η χορήγηση των μονοκλωνικών αντισωμάτων  για τον ασθενή στη Ρόδο, η περίπτωση του οποίου είχε προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Πολλάκη

  ο οποίος ζητούσε μετ’ επιτάσεως τη χορήγησή τους στο συγκεκριμένο ασθενή, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση κατά των αρμοδίων ενώ καθιστούσε προσωπικά υπεύθυνους για την τύχη του ασθενούς τον υπουργό Υγείας και τον πρωθυπουργό.

Σε ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι η αρμόδια επιτροπή έκρινε θετικά τη χορήγηση μονοκλωνικών στην αίτηση του ασθενούς «επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις» ενώ καυτηρίασε το ύφος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στη χορήγηση μονοκλωνικών   δεν χωρούν παρεμβάσεις, τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολάκης».

Αναλυτικότερα η δήλωση του Θάνου Πλεύρη έχει ως εξής:

«Η αίτηση ασθενούς, που επικαλείται ο Πολάκης, έχει κριθεί θετικά από την μόνη αρμόδια επιτροπή επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις. Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις,τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολάκης».

Από τη διοίκηση του Νοσοκομείου της Ρόδου έγινε από το πρωί αγώνας δρόμου για να έρθουν τα μονοκλωνικά στη Ρόδο με εταιρεία ταχυμεταφοράς. Αυτό ανέφερε σ επικοινωνία που είχε ο διευθυντής της Α Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Στέλιος Καραταπάνης με τον κ. Πολλάκη.

«Κάναμε ότι είναι δυνατό για να έρθουν στη Ρόδο για να χορηγηθούν στον ασθενή. Αναμένονται με εταιρείας ταχυμεταφοράς», είπε στο skyrodos.gr  ο κ. Καραταπάνης.

Τα δημοσιεύματα

Κατά παράβαση του πρωτοκόλλου και με έντονο ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης είχε  κάνει λόγο για «αισχρό πρωτόκολλο που αποκλείει» το συγκεκριμένο ασθενή.

Όπως έλεγε  o ασθενής είναι πατέρας φίλης του και γνωρίζει το ιστορικό του και στην ανάρτησή του απειλεί τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας πως «αν δεν χορηγηθούν στον ασθενή μέχρι αύριο το πρωί τα μονοκλωνικά ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΟΒΙΝΤ-19 , με 88% κορεσμό στον ατμοσφαιρικό αέρα,76 ετών με νόσο κινητικού νευρώνα ο οποιος ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!!

Το ΑΙΣΧΡΟ πρωτόκολλο που έχετε βγάλει,αυτόν τον ασθενή τον ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ !!

Ο Ασθενης είναι δις εμβολιασμενος και έκανε και την τριτη δόση πριν 4 μέρες και είναι στην τριτη μερα από την έναρξη των συμπτωμάτων. Είναι πατερας φίλης μου γι αυτό ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!

Αύριο το πρωί αν δεν είναι τα μονοκλωνικά στη Ρόδο για να του δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσει ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!

Περιμενω μέχρι το μεσημέρι αύριο να τα έχει παρει!

ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ, από την επιτροπή των λοιμωξιολογων μεχρι τον ΠΛΕΥΡΗ και το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Παυλος Πολακης

Πρ αναπλ Υπ Υγειας Χειρουργος εντατικολόγος.