Εισαγγελική εντολή ζήτησε ο αντιδήμαρχος Νότιας Ρόδου κ. Νίκος Καραμαρίτης, για να πάρει την ξυλεία  από την επένδυση στη Γλύστρα αλλά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη όπως δήλωσε σήμερα στον Sky.

“Σε ότι αφορά τη Γλύστρα έστειλα αμέσως την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Νότιας Ρόδου. Μου ζητήθηκε να απομακρύνω τη ξυλεία και ενημερώθηκα πως ο δήμος δεν εμπλέκεται και  δεν έχει αρμοδιότητα. Κάναμε το καθήκον μας όπως έπρεπε. Ζήτησα να  με διατάξει ο Εισαγγελέας να πάω να πάρω τα υλικά. Εντολή όμως δεν έλαβα. Κάναμε το παν αλλά υπάρχει νόμος και πρέπει να τον σεβαστούμε», τόνισε ο κ. Νίκος Καραμαρίτης.

Ο κ. Καραμαρίτης τόνισε πως στην περιοχή έχουν τοποθετηθεί ξαπλώστρες

Η ΔΕΥΑΡ πάντως έκοψε το νερό που παρείχε στην καντίνα που υπάρχει στην περιοχή.

Σημειώνεται πως το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ είχε αποφασίσει να παρέχει νερό μόνο στην καντίνα που υπάρχει στην περιοχή.

Σε ερώτηση σχετικά με  τις αυθαιρεσίες στον Αγιο Παύλο στη Λίνδο ο κ. Καραμαρίτης τόνισε:

«Είχα την πληροφορία για αυτά που γίνονταν και επισκέφθηκα το λιμανάκι . Ζήτησα να βγουν οι καρέκλες από το σημείο που είπαν».

Ο κ. Καραμαρίτης αναφέρθηκε και στην κίνηση Γυναικών της Λίνδου που ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

«Κάποιοι νομίζουν πως λόγω της πανδημίας μπορούν να κάνουν ότι θέλουν», τόνισε ο αντιδήμαρχος και πρόσθεσε πως οι βράχοι έχουν σπάει με …κομπρεσέρ.

«Δεν μπορεί να παραμένει η κατάσταση ως έχει. Καλύτερα να είμαστε ενωμένοι σε αυτό  όλοι για να λύσουμε το πρόβλημα. Η νομοθεσία πάντως έχει κενά αφού αφήνει στον καθένα το περιθώριο να κάνει ότι θέλει», υπογράμμισε ο κ. Καραμαρίτης.

 2,492 total views,  2 views today