Η λειτουργία δύο βάσεων στον Έμπωνα και στο Γεννάδι για τη Νότια Ρόδο είναι οι βασικοί στόχοι της διοίκησης του ΕΚΑΒ για το 2020.

Αυτό δήλωσε στο skyrodos.gr ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου με αφορμή τις προσλήψεις προσωπικού που έχουν γίνει αλλά και τις νέες που προγραμματίζονται για το νέο έτος.

Οι νέες προσλήψεις προσωπικού όπως τόνισε είναι η βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσει πρώτα η βάση στην Έμπωνα και εν συνεχεία στο Γεννάδι.
«Δεν αποκλίνουμε από τους στόχους που έχουμε θέσει για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ με τη λειτουργία δύο βάσεων στην Έμπωνα και στο Γεννάδι για τη Νότια Ρόδο. Για να γίνουν αυτά όμως χρειάζεται προσωπικό . Προσδοκούμε προσλήψεις το νέο έτος ώστε να υλοποιήσουμε του στόχους μας», δήλωσε ο κ. Νίκος Παπαευσταθίου.

Σε ερώτηση αν οι προσλήψεις που ήδη έχουν γίνει μπορούν να συμβάλουν στην λειτουργία των δύο νέων βάσεων ο κ . Νίκος Παπαευσταθίου δήλωσε:

« Οι προσλήψεις που έχουν γίνει προέρχονται από μια παλιά προκήρυξη. Είναι όμως ανάγκη για την υλοποίηση των στόχων μας να γίνουν νέες προσλήψεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ».
Στην ενίσχυση του ΕΚΑΒ με προσωπικό είναι ανάγκη να συμβάλουν οι τοπικές αρχές και οι βουλευτές του νομού προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στη διαδικασία.

Ο κ. Νίκος Παπαευσταθίου αναφέρθηκε και στην ανάγκη να ενισχυθεί και ο στόλος του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρα ζήτημα στο οποίο όπως είπε μπορεί να συμβάλει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όπως δήλωσε στο skyrodos.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ κ. Νίκος Τσιώρας στο δυναμικό της υπηρεσίας έχουν ενταχθεί έξι άτομα με σύμβαση 18 μηνών. Επίσης έγιναν και τέσσερις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Η ορκωμοσία του προσωπικού θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Κ. Ταρασλιάς: Θα συνεχίσω να εργάζομαι το ίδιο μεθοδικά

Πρόθεση της διοίκησης του ΕΚΑΒ είναι να προσληφθούν 350 άτομα πανελλαδικά.

 226 total views,  4 views today