Από σήμερα και μέχρι τις 23 του μηνός ισχύει η απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί σε Ρόδο, Κω και ορισμένες ακόμη περιοχές σε όλη την επικράτεια.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος τόνισε μιλώντας στον sky ότι το μέτρο αυτό δεν έχει καμία λογική και κάτι έγινε λάθος στην αυστηρή αυτή απόφαση, που θα αφήσει πάλι χιλιάδες ανέργους και νέα λουκέτα στα καταστήματα.

Ο κ. Εγγλέζος πρόσθεσε ότι οι πολίτες εκφράζουν την απορία και τον προβληματισμό τους πως είναι δυνατόν με δύο και τρία κρούσματα που ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΥ στα Δωδεκάνησα, χωρίς μάλιστα να διευκρινίζονται κι οι περιοχές που καταγράφονται αυτά, να κλείνουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πικ της τουριστικής σεζόν, όταν σε άλλες περιοχές καταγράφονται πολύ περισσότερα και δεν έχουν τις ανάλογες “κυρώσεις”.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου θα επικοινωνήσει με τους βουλευτές Δωδεκανήσου στους οποίους θα στείλει και σχετική επιστολή για να λάβουν θέση, ενώ σημείωσε ότι οι καταστηματάρχες θα πρέπει να κινητοποιηθούν και να αναλάβουν συντονισμένα πρωτοβουλία ως άμεσα εμπλεκόμενοι.

 3,306 total views,  2 views today