Ανανέωση:

Εκτός λειτουργίας είναι ο φωτεινός σηματοδότης σε κόμβο στο Ροδίνι και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Ρόδου Λίνδου και Μ Σπυρίδωνα λόγω βλάβης.
Όπως επισημαίνει ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων Της Δ/νσης Τεχνικών Έργων & η Υποδομών Υποδομών τόσο οι οδηγοί όσο και οι πεζοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Επίσης ζητείται από την Τροχαία να συνδράμει για την καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας για την αποφυγή ατυχημάτων κυρίως κατά τις ώρες αιχμής.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ενημερώνουμε ότι πρόεκυψε σοβαρή βλάβη στο ηλεκτρονικό κύκλωμα των καλωδιώσεων στον κόμβο με φωτεινή σηματοδότηση ΡΟΔΙΝΙ στην διασταύρωση των οδών Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου με Μητρ. Σπυρίδωνα και θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για μικρό χρονικό διάστημα.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό γρηγορότερη αποκατάσταση του. Παρακαλούμε τους πεζούς και ιδιαίτερα τους οδηγούς να επιδεικνύουν την δέουσα προσοχή στην τήρηση τις ισχύουσας οριζόντιας και κάθετης σήμανσης.

Το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου στο οποίο κοινοποιείται το παρών παρακαλείται να συνδράμει για την καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας για την αποφυγή ατυχημάτων κυρίως κατά τις ώρες αιχμής.

 128 total views,  2 views today