Ελάχιστες είναι οι κρατήσεις στην Τήλο ενόψει της νέας σεζόν, ενώ οι μήνες Μάϊος και Ιούνιος θεωρούνται χαμένοι, προκαλώντας εύλογη ανησυχία και προβληματισμό στους επαγγελματίες κι εργαζόμενους στον Τουρισμό, όπως δήλωσε στον sky η Δήμαρχος Μαρία Καμμά.

Μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ο φετινός τουρισμός στο νησί θα φθάσει στην καλύτερη περίπτωση το 40% της σεζόν του 2019, σημειώνοντας παράλληλα ότι το δύσκολο καλοκαίρι του 2020 λόγω της πανδημίας έσωσε την “παρτίδα” ο εσωτερικός τουρισμός.

«Παγωμένες» είναι οι κρατήσεις και στη Νίσυρο, αφού ο τουρισμός της είναι άμεσα εξαρτώμενος με την τουριστική κίνηση της Κω και δεν έχει ξεκαθαρίσει επί του παρόντος το τοπίο, όπως δήλωσε στον sky ο Δήμαρχος του νησιού Χριστοφής Κορωναίος. “Υπάρχουν λίγες κρατήσεις. Εμείς άλλωστε είμαστε πάντα συνδεδεμένοι με την Κω. Οπότε αν η Κως έχει τουρισμό φέτος, θα έχει και η Νίσυρος. Εμείς είμαστε έτοιμοι, είμαστε covid free νησί και πανέτοιμοι για να υποδεχθούμε κόσμο. Είναι όλα έτοιμα και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες…”, υπογράμμισε ο Δήμαρχος της Νισύρου.

 226 total views,  2 views today