Το θέμα που αποκάλυψε πρώτος ο sky, προκάλεσε αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες των δύο χωριών Σαλάκου και Απολλώνων, αλλά και γενικότερα στο νησί μας, ενώ όπως αναμενόταν, πήρε και πανελλήνιες διαστάσεις.

Σήμερα το μεσημέρι οι δυό νεαροί που είχαν κατηγορηθεί για τον βιασμό της 16χρονης κοπέλας, πέρασαν από την ανάκριση και με σύμφωνη γνώμη Aνακρίτριας και Eισαγγελέως ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και ο 15χρονος ελεύθερος χωρίς όρους.

H Ιστορία που δεν οδηγεί σε βιασμό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 16χρονη κοπέλα συναντήθηκε με τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, οι τρεις εξ αυτών, ανήλικοι ηλικίας από 15 έως και 17 ετών, κατάγονται από τ΄ Απόλλωνα, ενώ οδηγός του οχήματος ήταν 21χρονος φίλος τους.

Ο 15χρονος, την οδήγησε σε απόμερο σημείο όπου και τη βίασε παρουσία και των υπολοίπων, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της, στην περιοχή της Φάτνης Σαλάκου. Η κοπέλα υποστήριξε ότι την υποχρέωσε να προβεί σε άσεμνες πράξεις και να του κάνει στοματικό έρωτα, αλλά αντιστάθηκε, ενώ στη συνέχεια της κατέβασε το παντελόνι και ήρθε μαζί της σε συνουσία ενώ η ίδια τον απωθούσε. Τότε είδε ότι από το παράθυρο της καλύβας, ήταν εκεί οι υπόλοιποι φίλοι του και κοιτούσαν.

 

 1,755 total views,  2 views today