Την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του covid-19 έκανε σήμερα ο πρώην Δήμαρχος Ρόδου κι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Χατζηδιάκος, στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου.

Ο κ. Χατζηδιάκος ευδιάθετος, αμέσως μετά το εμβόλιο της φαρμακευτικής εταιρίας Astrazeneca, συνεχάρη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και όλους τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτή τη μάχη.

Ο πρώην Δήμαρχος κοινοποίησε το στιγμιότυπο του εμβολιασμού του στο διαδίκτυο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, σημειώνοντας βεβαίως ότι περίμενε…στη σειρά του, με το ακόλουθο σχόλιο:

Καλημέρα. Κανονικά και στη σειρά μας, η πρώτη δόση εμβολίου της Astrazeneca στο Κ.Υ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Με την ευκαιρία τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Διευθυντή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό, αφοσιωμένοι στο καθήκον τους και μέχρι τώρα έχουν εμβολιάσει περισσότερους από 1.200 συμπολίτες μας, πάντα με ευγένεια και το χαμόγελο στα χείλη.

 1,097 total views,  4 views today