Συναντήσεις στην Αθήνα για το θέμα της απελευθέρωσης των Αστικών Συγκοινωνιών είχαν αντιπροσωπεία του Συνδικάτου και της Διοίκησης της ΔΕΣ ΡΟΔΑ.

Η αντιπροσωπεία των εργαζομένων και της Διοίκησης της επιχείρησης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του ΡΟΔΑ κ. Δημήτρη Παρασκευά , το Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Φώτη Καραμανώλη, την προϊσταμένη του γραφείου προσωπικού κα. Αστερία Μπλούτη , τον Πρόεδρο του Συνδικάτου κ . Μανώλη Κοντουδάκη  και τον κ. Παναγιώτη Εγγλέζο, εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου με επικεφαλή τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνο Βούρδα με μοναδικό θέμα την ρητή εξαίρεση της Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΣ ΡΟΔΑ και ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ της ΚΩ από το κατατεθέν Νομοσχέδιο που αφορά την αδειοδότηση των υδατοδρομίων και τις αστικές συγκοινωνίες.

Ο Γενικός Γραμματέας και το επιτελείο του Υπουργείου αφού άκουσαν τα επιχειρήματα μας και μελέτησαν τα στοιχεία που προσκόμισαν, έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει νομοθετική παρέμβαση εφόσον χρειαστεί για να επιτευχθεί η εξαίρεση και των δύο δημοτικών επιχειρήσεων αστικών συγκοινωνιών από το υπό συζήτηση νομοσχέδιο.

 144 total views,  2 views today