Εξηγήσεις για τους λόγους της παραίτησής του από την Αντιδημαρχία Δημόσιας Υγείας έδωσε μιλώντας στον sky ο Γιώργος Τριάντος. Παραμένει στο τιμόνι της Προεδρίας του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας και της ΑΜΚΕ.

Ο κ. Τριάντος μιλώντας στον sky εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του από τη θέση του Αντιδημάρχου, δεν έκρυψε την πικρία του για την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων της Πρόνοιας μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο νέο διοικητικό σχήμα που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, αφού θα διατηρούσε τον τίτλο του Αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας, άνευ χαρτοφυλακίου…

Σημειωτέον ότι ο κ. Τριάντος ήταν και Αναπληρωτής Δημάρχου τον πρώτο χρόνο θητείας της δημοτικής αρχής, αρμοδιότητα η οποία επίσης αφαιρέθηκε από τον ίδιο κι εκχωρήθηκε στον Στράτο Καρίκη.

Η θητεία του στην Προεδρία του ΔΟΠ και της ΑΜΚΕ είναι διετής κι ως εκ τούτου έχει έναν ακόμη χρόνο να συνεχίσει την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο ίδιος τόνισε ότι μετά την επιστολή παραίτησής του, ο Δήμαρχος επικοινώνησε την επόμενη ημέρα μαζί του, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις, ωστόσο δεν έχει διευκρινισθεί μέχρι τώρα αν ο κ. Καμπουράκης την κάνει αποδεκτή. «Δεν με θύμωσε, αλλά θεωρώ ότι δεν εκτιμήθηκε όπως θα έπρεπε το έργο μου αυτό τον ένα χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τριάντος δε θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε στον Δήμαρχο, αλλά ούτε και τη συνομιλία που είχε μαζί του, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πικρία του και για την ανακοίνωση κατάργησης του Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που συστάθηκε επί δικής του θητείας.

“Δεν ξέρω αν θα κάνει αποδεκτή την παραίτησή μου. Επίσης με λυπεί το γεγονός ότι ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου ότι θα καταργηθεί το Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και δεν κατανοώ το σκεπτικό. Περνάει από το μυαλό μου η σκέψη μήπως κάποιοι το πρότειναν επειδή δημιουργήθηκε επί δικής μου Αντιδημαρχίας…”, είπε σχετικά.

Ο κ. Τριάντος ξεκαθάρισε επίσης ότι παραμένει στους κόλπους της δημοτικής πλειοψηφούσας παράταξης και δεν πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί ως δημοτικός σύμβουλος.

 2,503 total views,  2 views today