Μετά από 17 ημέρες νοσηλείας με κορωνοϊό, εξήλθε από το Νοσοκομείο Ρόδου ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» Χαράλαμπος Κόκκινος.

Μάλιστα ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, όπως και τον κόσμο για τα δεκάδες μηνύματα που δέχθηκε για γρήγορη ανάρρωση:

Νιτσε: “ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό”!….
Μετά από δύσκολη 17ημερη μαχη και με τη βοήθεια του Θεού και της ιατρικής επιστήμης νίκησα τον covid/19. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου:
1)το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου(ΓΝΡ) που με αυταπάρνηση και νυχθημερόν στήριξε και εμένα και τους άλλους ασθενείς. 2)Τον Διοικητη του ΓΝΡ κ. Γρηγόρη Ρουμανη και τους συνεργάτες του 3) τους χιλιάδες φίλους και φίλες που επικοινώνησαν μαζί μου δίνοντας ευχές και δύναμη 4)Τα ΜΜΕ του Νότιου Αιγαίου που με σεβασμό για την υγεία μου ενημέρωσαν τους συμπατριώτες μας.
Εκφράζω την ικανοποίηση μου που οι λίγοι συμπολίτες μας στη Ρόδο που ήρθα σε επαφή με τα υγειονομικά πρωτόκολλα πριν νοσηλευτώ, ήταν αρνητικοί στα τεστ που πραγματοποίησαν.
Ο κορονοιος είναι ύπουλη ασθένεια…. Θέλει πολύ προσοχή, ψυχραιμία, υπομονή και δυναμη όταν τον αντιμετωπισεις… Φοράτε μάσκες, ακούστε τους επιστήμονες…. Αν έχεις την ατυχία να προσβληθείς, με τα προληπτικά μέτρα που έχεις λάβει, τον ξεπερνάς ηπιότερα .Ήμουν σε αυτή την κατηγορία και μες στην ατυχία μου…. στους τυχερούς (αν αναλογιστουμε τις συνέπειες που φέρνει…). Εύχομαι υγεία σε όλους /ες σας, να τελειώνουμε το συντομότερο από αυτόν τον εφιάλτη και να στηριχθεί γερά από την πολιτεία το Εθνικό Σύστημα Υγείας(Ε. Σ. Υ.) γιατί αυτοί /ες που το “υπηρετούν” προσφέρουν πάρα πολλά κάτω από δύσκολες συνθήκες.

 524 total views,  4 views today