Την Κάσο επισκέφτηκε ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαρ. Λαλούσης για να επιθεωρήσει το ΛΕΘ Κάσου και να ευχηθεί στους στρατευμένους για τις γιορτές.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είχε συνάντηση  με το Δήμαρχο της Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτο κατά την οποία συζητήθηκε  η αγαστή συνεργασία των δυο  φορέων. Ο Δήμαρχος τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι  πάντα κοντά στον στρατό και ότι θα παρέχεται κάθε  δυνατή στήριξη  από την πλευρά του Δήμου  γιατί  οι ένοπλες δυνάμεις  αξίζουν την ευγνωμοσύνη  όλων των Ελλήνων  και ιδιαίτερα αυτών που κατοικούν στις ευαίσθητες απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές της χώρας, προασπιζόμενες την εθνική της κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα .

Ο Αρχηγός  ευχαρίστησε το Δήμο για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα αλλά και γι αυτά που θα πράξει στο μέλλον. Παρόν στη συνάντηση ήταν ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγος Δημήτρης Χούπης,ο Διοικητής της ΔΑΝ  Καρπάθου συνταγματάρχης πεζικού Κοκκινίδης Ευστάθιος και ο τοπικός διοικητής ανθυπασπιστής Λεωνίδας Κιουσέντερλης.

 

 2,656 total views,  6 views today