Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ροδίων  Δημήτρης Κρητικός, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης «Ρόδος Αξιών», Γιώργο Σάββενα Αρχιτέκτονα, Κώστα Χριστόπουλο Πολιτικό Μηχανικό, Ανδρέα Φυλτζανίδη βιοτέχνη, Εκρέμ Κοτζά βιοτέχνη και Μηνά Ηλιακώστα κατασκευαστή, στο πλαίσιο ενημέρωσης από τους φορείς του τόπου, επισκέφτηκε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου.

Εκτός από τον Πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Μιχάλη Χριστοδούλου στην ενημέρωση συμμετείχαν οι: Μανώλης Αντώνογλου Δ/ντης Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών, Μαρίκα Δεληγιάννη Αν. Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Ντόκος σύμβουλος ασφαλείας λιμένα και Φίλιππος Φιλίππου στέλεχος Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ο κ. Κρητικός και τα στελέχη της παράταξης ενημερώθηκαν για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του Λιμενικού ταμείου, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και για εκείνα που θα υλοποιηθούν μελλοντικά στην περιοχή ευθύνης του.

Μετά από εκτενή παρουσίαση και ανάλυση των στοιχείων, διαπιστώθηκε  το μεγάλο ύψος , όσον αφορά τους προϋπολογισμούς των έργων και η σημασία τους για τον τόπο.

Τα έργα αυτά θα εκσυγχρονίσουν τις υφιστάμενες υποδομές, παρέχοντας λειτουργικότητα, ασφάλεια και εξελιγμένες υπηρεσίες στα λιμάνια μας.

Έγινε αμοιβαία αποδεκτό ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου, θα πρέπει να γίνει η αιχμή του δόρατος στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αντιμετωπισθούν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την υποστελέχωση, το συντονισμό και το χρόνο ωρίμανσης των έργων .

Εξίσου όμως σημαντικά, είναι η διαρκής επιστημονική συνδρομή φορέων καθώς και η ενημέρωση των δημοτών, ώστε το παραγόμενο αυτό έργο να αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Για τη «Ρόδος Αξιών» τα σημαντικά αυτά έργα δεν ανήκουν σε καμία παράταξη, παρά μόνο στους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Προσλήψεις και μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε Λέρο-Πάτμο ζητούν οι νοσοκομειακοί γιατροί

“Στόχος μας είναι στο μέλλον, όχι μόνο να συμβάλλουμε εποικοδομητικά με τις προτάσεις μας στην ανάπτυξη του τόπου,  αλλά και να συνεχίσουμε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης, ο ροδιακός λαός μας κατατάξει”, επισημάνθηκε από την παράταξη.

 172 total views,  4 views today