Συνάντηση με τη διοικήτρια του νοσοκομείου της Ρόδου Αικατερίνη Χατζηστρατή είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων Δημήτρης Κρητικός συνεχίζοντας τις ενημερωτικές του επαφές με τις τοπικές αρχές και τους φορείς του νησιού.

Ο κ. Κρητικός που συνοδευόταν από τους υποψήφιους της παράταξης «Ρόδος Αξιών» γιατρούς κ.κ. Γιώργο Πιπή και Δημήτρη Ιωσήφ, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τη διοικήτρια του νοσοκομείου γύρω από τη λειτουργία του μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος της Δωδεκανήσου και τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει.

Ως γιατρός ο κ. Κρητικός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας και το ενδιαφέρον του παραμένει ισχυρό, τασσόμενος στο πλευρό όσων χρειάζονται τη στήριξή και τη βοήθειά του.

Εκεί εδράζεται άλλωστε και η πρότασή του να μεταφερθεί η αρμοδιότητα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο δήμο, μία ιδέα που κερδίζει σιγά-σιγά αλλά σταθερά έδαφος και βρίσκει πολλούς υποστηρικτές σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Αυτό το νέο μοντέλο παροχής υγείας, που αποτελεί πλέον μία αναγκαιότητα εκτιμάται ότι θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών και θα αποσυμφορήσει τα νοσοκομεία, τα οποία καλούνται να παίξουν έναν καθοριστικό ρόλο στην υγεία του πληθυσμού.

 654 total views,  2 views today