Μετά τις δύο υποθέσεις για σχέση καθηγητών με ανήλικες μαθήτριες σε Ηλιούπολη και Ερέτρια, τα αθηναϊκά μέσα ξαναφέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας μια ήδη γνωστή υπόθεση στη Ρόδο που αφορά ένα 42χρονο εκπαιδευτικό.

Η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της και θα εξεταστεί Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου όπου ο εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με αλλοδαπή ανήλικη μαθήτρια Γυμνασίου, που διαμένει σε μεγάλο χωριό της Ανατολικής πλευράς.

Η υπόθεση ήρθε στο φως τη επικαιρότητας όταν η Αστυνομία κλήθηκε να λύσει τη διαφορά όταν ο εκπαιδευτικός σε κατάσταση μέθης και ο πατέρας της ανήλικης ήρθαν στα χέρια και μάλιστα έξω από το σπίτι της μικρής.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ο 42χρονος εκπαιδευτικός αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται ενώ διενεργήθηκε και ιατροδικαστική εξέταση στην ανήλικη, η οποία έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα πως «Υπήρξε μια πλατωνική αγάπη και δεν θα έκανα κάτι που θα έθιγε την αξιοπρέπειά της και μάλιστα ενάντια στη θέλησή της».

 1,931 total views,  4 views today