Επιλέχθηκε το ακίνητο που θα στεγάσει το Φαρμακείο στο Καστελλόριζο

810

Επιλέχθηκε το ακίνητο που θα στεγάσει το φαρμακείο στο Καστελλόριζο, μετά την πρόσφατη επίσκεψη στο νησί του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου Νίκου Φουτούλη.

Όπως είπε στον sky ο κ. Φουτούλης, μετά από συνεννόηση με τη δημοτική αρχή του νησιού και ειδικότερα με τον Αντιδήμαρχο Στράτο Αμύγδαλο, υποδείχθηκαν δύο δημοτικά ακίνητα κι επελέγη το καταλληλότερο, ενώ τη διαχείριση του φαρμακείου θα έχει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου που θα πληρώνει και τον φαρμακοποιό που θα αναλάβει τη λειτουργία του, ενώ ο Δήμος θα προσφέρει και δωρεάν στέγαση (όπως είχε δηλώσει την Παρασκευή στο σταθμό ο κ. Αμύγδαλος).

Ο κ. Φουτούλης καυτηρίασε το γεγονός της αδιαφορίας που επέδειξαν από το 2007 οι υπεύθυνοι. “Ο λόγος που το κάνουμε, είναι γιατί αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του Καστελλορίζου. Διαφορετικά σε ένα νησί με 250 κατοίκους το φαρμακείο δε θα φέρει ούτε ένα ευρώ κέρδος. Το νησί δεν είχε φαρμακείο όλα αυτά τα χρόνια, γιατί αυτοί που έπρεπε να ενδιαφερθούν, δεν ενδιαφέρθηκαν όλα αυτά τα χρόνια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ακίνητο χρίζει κάποιων απαραίτητων επιδιορθώσεων, σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Φουτούλης.