Στροφή 180 μοίρες στους ισχυρισμούς της, μετά τις δηλώσεις της στο σταθμό μας, έκανε με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Μάνθα Ζιώγου, για το θέμα της ιεροσυλίας που εκτυλίσσεται εδώ και οκτώ χρόνια με δύο άτομα που ταΐζουν γάτες πάνω σε δύο εγκαταλελειμμένους τάφους.

Η κυρία Ζιώγου μέσω του Facebook με χθεσινή ανάρτησή της στη σελίδα της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, τώρα κάνει λόγο για κακόβουλα δημοσιεύματα, ενώ στις προ εβδομάδος δηλώσεις της στον sky είχε ισχυρισθεί ότι επί χρόνια προσπαθούσε μέσω συστάσεων να συνετίσει τα δύο άτομα, αγοράζοντάς τους μάλιστα και τάπερ για την τοποθέτηση των ζωοτροφών, λέγοντας μάλιστα “…δεν ήθελα να φθάσω στο σημείο να καλέσω την Αστυνομία για ένα τέτοιο θέμα”.

Αλλάζοντας άρδην την τοποθέτησή της έγραψε μεταξύ άλλων χθες: “Τα κακόβουλα δημοσιεύματα για τους δύο συμπολίτες μας με τις άστοχες κινήσεις τους πάνω σε δύο εγκαταλελειμμένα μνήματα βρήκαν τοίχο, διότι το θέμα έληξε με διάλογο και συνεννόηση….”

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΑΜΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων Θανάσης Στάμος μιλώντας στο σταθμό μας τόνισε ότι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από τον sky ο ίδιος εντόπισε τα δύο άτομα, ζητώντας τους να σταματήσει η προσβολή της μνήμης των νεκρών και βεβήλωσης των τάφων, υποδεικνύοντας τους ειδικό χώρο για την τοποθέτηση των ζωοτροφών.

Ο κ. Στάμος τόνισε ότι επρόκειτο για απαράδεκτο γεγονός, ιεροσυλίας και βεβήλωσης. Μάλιστα επικοινώνησε και με τον ιερέα του Αγίου Δημητρίου για το θέμα, όπως και με την επιστάτρια του κοιμητηρίου που επιβλέπει το χώρο. “Δε θα απολογηθώ εγώ για την κυρία Ζιώγου, θα συναντηθώ σε λίγη ώρα μαζί της και θα ζητήσω εξηγήσεις”, είπε χαρακτηριστικά.

“Σεβασμός στη μνήμη των νεκρών. Δεν είχαν δικαίωμα να βεβηλώνουν τα μνήματα. Απαράδεκτο γεγονός, ιεροσυλία, βεβήλωση…”, ανέφερε καταλήγοντας ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

 1,741 total views,  2 views today