Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το άνοιγμα των Λυκείων, τη Δευτέρα, με τα self tests να αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας του εγχειρήματος.

Οι δήμοι της χώρας έχουν μεριμνήσει για τον καθαρισμό των εκπαιδευτικών δομών και έχουν φροντίσει για τη χορήγηση μασκών και αντισηπτικών, οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας έχουν συντονίσει εκπαιδευτικούς και μαθητές, ενώ οι φαρμακοποιοί έχουν διασφαλίσει την παροχή των απαιτούμενων tests για όλους του συμμετέχοντες στη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τη Δευτέρα την λειτουργία τους τα λύκεια της Δωδεκανήσου δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, Γιάννης Παπαδομαρκάκης, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σε κανένα νησί της Δωδεκανήσου.

Συνολικά στα Δωδεκάνησα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία 30 λύκεια τα οποία, όπως αναφέρει ο κ. Παπαδομαρκάκης, έχουν ήδη απολυμανθεί σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται.

Σε συνεργασία επίσης με το σύλλογο Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου έχουν φτάσει σε όλα τα νησιά τα self tests που πρέπει να κάνουν εκπαιδευτικοί και μαθητές για να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Τα τελευταία θα φτάσουν σήμερα το μεσημέρι στο Αγαθονήσι, ενώ σε όλα τα άλλα νησιά έχουν ήδη παραληφθεί.

«Είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τα μαθήματα χωρίς προβλήματα και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας» διαβεβαιώνει ο κ. Παπαδομαρκάκης

 218 total views,  2 views today