Σε ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο και με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η συναυλία του Αναπτυξιακού-Πολιτιστικού –Περιβαλλοντικού Συλλόγου των κατοίκων των συνοικιών Αγ. Νικολάου, Αγ. Δημητρίου, Αγ. Γεωργίου. (Α.Π.Ο.Π.Ε.Σ) της 15-2-2019 στο Δημοτικό Θέατρο με τίτλο:  ΟΤΑΝ  «ΧΟΡΕΥΕΙ» Η ΜΟΥΣΙΚΗ!

 Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πραγματικά μεγάλη και συγκινητική. Στην μουσική αυτή γιορτή έλαβαν μέρος , η Χορωδία και Ορχήστρα «ανοιχτή ανθρώπινη αγκαλιά» του συλλόγου Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ., παιδιά από το οργανικό σύνολο «ΩΡΙΩΝ» Παραδεισίου και οι φίλοι μουσικοί, Κυριάκος Κωνσταντάκης, Γιάννης Κατσιμπράκης, Δημήτρης Ιωσήφ, Νεκτάριος Κωνσταντάκης, Θεοδόσης Διακουράκης , Πέτρος Πέτρου και η Κλεοπάτρα Τερλόγκου.

Τη διδασκαλία των οργανικών και φωνητικών σχημάτων έκανε ο κ.Γιώργος Σακελλαρίδης ο οποίος  διεύθυνε και τη συναυλία.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τους φίλους μουσικούς που είναι πάντα κοντά μας με αγάπη και ανιδιοτέλεια!

Ευχαριστούμε πολύ τον ΔΟΠΑΡγια την ευγενική χορηγία του Δημοτικού Θεάτρου,

το τυπογραφείο του Ν. Χατζηκαλημέρη για την αμέριστη και συνεχή υποστήριξη και  τον Δημήτρη Κλαδογένη που με τις εκπληκτικές φωτογραφίες και video απαθανατίζει τις όμορφες αυτές εκδηλώσεις μας .

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον μουσικοπαιδαγωγό και δάσκαλό μας κ.Γιώργο Σακκελλαρίδη, για την υπομονή και την επιμονή του και για τα όμορφα μουσικά ταξίδια στα οποία μας πάει, καθώς και  όλους εσάς που αγκαλιάσατε και αυτή την προσπάθεια του συλλόγου μας με αγάπη .

 202 total views,  2 views today