Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 12HOOPS Basketball Tournament, το οποίο συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο μπασκετμπολίστας Γιάννης Γεωργαλλής, ο Α.Ο. Κολοσσός και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στα γήπεδα που στήθηκαν από την εταιρεία Sports Solutions. Με την παρουσία πλήθους κόσμου, φιλάθλων, γονέων και φίλων των παιδιών, ολοκληρώθηκε μια δράση αθλητικού περιεχομένου όπου συμμετείχαν πολλοί συμπολίτες μας. 

Το παρών έδωσαν ο εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού Νίκος Νικολής και ο εντεταλμένος Μεταφορών Χρήστος Μπάρδος. 

Ο Νίκος Νικολής, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την επιτυχημένη αυτή αθλητική διοργάνωση, προέβη στην εξής δήλωση: 

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συμμετείχε στο τριήμερο 3 on 3 event καλαθοσφαίρισης, με το τμήμα Αθλητισμού & Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 

Το 2018 είναι η πρώτη χρονιά που διεξάγεται το event και έχει στόχο να καθιερωθεί ως το ετήσιο κάλεσμα για ανάδειξη ταλέντων, στηριζόμενο στην ιδέα του καλαθοσφαιριστή του Κολοσσού H Hotels, Γιάννη Γεωργαλλή σε συνεργασία από τον Α.Ο. Κολοσσό Ρόδου.

Η έμπνευση προέκυψε από την ανάγκη να δείξουν στα παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω το ταλέντο τους ενώπιον γνωστών ονομάτων του επαγγελματικού μπάσκετ.

Το τουρνουά αυτό, είναι και μία πολύ καλή διαφήμιση για ολόκληρο το νησί της Ρόδου. 

Φέτος, τα καταφέραμε και το τουρνουά, θα γίνει θεσμός. 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει εμπράκτως στην διοργάνωση κάθε χρόνο με στόχο την προώθηση των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων στο νησί της Ρόδου». 

 540 total views,  2 views today