Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η  Δενδροφύτευση –Αναδάσωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  σε συνεργασία με το Περιφερειακό Φυτώριο, τον Δήμο Ρόδου, την 95 ΑΔΤΕ  και τις εθελοντικές ομάδες του νησιού στα πλαίσια των περιβαλλοντικών τους δράσεων  στην τοποθεσία ¨Καταραμένου¨   στο «Καταφύγιο Άγριας Ζωής»  μεταξύ Δ.Κ. Βατίου και Δ.Κ. Απολλακιάς την  Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Φυτεύτηκαν στην περιοχή   1.200 δενδρύλλια  τραχείας πεύκης.

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου θέλει να ευχαριστήσει για την συμμετοχή τους στην δενδροφύτευση: τους στρατιώτες της 95 ΑΔΤΕ, την   Εθελοντική ομάδα  ΟΑΚ  (Ομάδα  Αντιμετώπισης  Καταστροφών), τα Συστήματα Προσκόπων Ρόδου, Ιαλυσού και Παραδεισίου , την εθελοντική οργάνωση  Πολιτικής προστασίας του Δήμου Ρόδου και τους απλούς πολίτες που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της.

Ευχαριστεί επίσης για την άψογη συνεργασία που είχαν για την οργάνωση και την πραγματοποίηση της, την εθελοντική ομάδα ΕΟΠΚ – CBR,  την Υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Ρόδου, την 95 ΑΔΤΕ και ιδιαίτερα τον Διοικητή της  υποστράτηγο Γρηγόρη Ρουμάνη, την Δασική Υπηρεσία και το προσωπικό του Γραφείου κίνησης της Περιφέρειας και του Περιφερειακού Φυτωρίου.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί το τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την στήριξή του, το ΚΤΕΛ Ρόδου για την παραχώρηση ενός λεωφορείου για την μετακίνηση του κοινού στο χώρο της Δενδροφύτευσης και  την εταιρεία Παντελής Κουγιός ΑΒΕΕ ΒΑΠ για την προσφορά των νερών.