Επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του σταθμού μας και επανέφερε το θέμα των εσωκομματικών αντιπάλων του ο Δημήτρης Κρεμαστινός μιλώντας στον sky.

Στους εσωκομματικούς του … αντιπάλους και σε εκείνους που βρήκαν ευκαιρία να τον πλήξουν επιρρίπτει ευθύνες τώρα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός για την στάση που έχει τηρήσει έναντι του περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου αλλά και τη διένεξη, που τίναξε στον αέρα τις καλές σχέσεις που είχαν.

O κ. Δημήτρης Κρεμαστινός είπε πως στηρίζει τους υποψηφίους της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Μανώλη Γλυνού και» «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου
«Στη συγκέντρωση που έγινε στη Σύμη συμμετείχαν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Ήταν παρόντες και υποψήφιοι της παράταξης «Συμμαχία Αιγαίου» τους οποίους και προσφώνησα. Το ίδιο  έκανα όμως και για την υποψήφια της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» που ήταν εκεί. Εκείνη όμως είδε διαφορετικά τα πράγματα και ενημέρωσε τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο ο οποίος με πήρε τηλέφωνο και με κατηγόρησε ότι διοργάνωσα συγκέντρωση για να τον κατηγορήσω. Δεν έγινε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κρεμαστινός.
«Εγώ δεν έχω ουδεμία δουλειά να ανακατεύομαι στα τοπικά ζητήματα. Εξάλου αν ήθελα να πλήξω τον κ. Χατζημάρκο θα έκανα συγκέντρωση στη Σύμη;», είπε ο βουλευτής που έκανε όμως λόγο και για εσωκομματική κριτική χαμηλού πολιτικού επιπέδου!