Οι Λειψοί ετοιμάζονται για το καλοκαίρι και με ένα εντυπωσιακό 12λεπτο βίντεο απευθύνουν κάλεσμα στους ταξιδιώτες να τους επισκεφθούν.Στη διαδικασία προβολής αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky ο δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

“Αξιοποιώντας διάφορους τρόπους προβάλλουμε τους Λειψούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Φθάσαμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα με ένα βίντεο διαφορετικό  που δίνει την αίσθηση της διαδραστικότητας”, δήλωσε ο κ. Μάγγος  και πρόσθεσε πως αυτός ο τρόπος προβολής θα έχει απήχηση στην Ελλάδα και κυρίως το εξωτερικό.

Στόχος όπως τόνισε ο κ. Μάγγος είναι η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και η προσέλκυση τουριστών υψηλού οικονομικού επιπέδου.

“Δεν έχουμε μαζικό τουρισμό. Είναι διαφορετική η κατάσταση εδώ. Στις παραλίες μας δεν έχουμε ομπρέλες. θέλουμε να διατηρήσουμε την αυθεντικότητα του νησιού”, τόνισε.

Στον διαδικτυακό τόπο iefimerida.gr υπάρχει  σχετικό κείμενο και το βίντεο.

Πρωταγωνιστές είναι η «παρέα» με τα 24 νησάκια, οι εξωτικές παραλίες, οι εντυπωσιακοί ορμίσκοι, το γραφικό χωριό των Λειψών, οι παραδόσεις, η αυθεντική φιλοξενία και το εύρος επιλογών για ονειρικές διακοπές!

Ξεχωριστές πινελιές αποτελούν οι ιστορίες ντόπιων παραγωγών αλλά και ανθρώπων που γοητεύτηκαν και παρέμειναν στο νησί της θεάς Καλυψούς για μία καλύτερη ζωή. Μέσα σε 12 περίπου λεπτά, το βίντεο καθηλώνει με τις εντυπωσιακές του εικόνες, τις αυθόρμητες αφηγήσεις και τη μουσική που πλαισιώνει μοναδικά το γαλαζοπράσινο της θάλασσας και το λευκό των εκκλησιών και των σπιτιών.

Ο προικισμένος τόπος των Λειψών

«Χωρίς να χαθεί χρόνος, υποδεχόμαστε το 2020 με μία σημαντική πρωτοβουλία ανάδειξης των Λειψών. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στον ενδιαφερόμενο λίγο από τη μαγεία του προικισμένου τόπου μας και να εμπνεύσουμε. Να εμπνεύσουμε τόσο τον εν δυνάμει ταξιδιώτη, όσο και τον επαγγελματία», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Από το Αιγαίο στο Los Angeles...

Το βίντεο που ήδη έχει κοινοποιηθεί στο διαδικτύο είναι το ακόλουθο:

 220 total views,  2 views today