Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ρόδων Αξιών”, πρώην Δήμαρχος Καμείρου και πνευμονολόγος Δημήτρης Κρητικός, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί μας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι ο εφησυχασμός, η ανευθυνότητα των “δήθεν ειδικών” και η συμπεριφορά των αρνητών της μάσκας, οδηγούν την εξέλιξη της κατάστασης σε επικίνδυνη πορεία.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Σε καραντίνα ο Δήμος, το Βενετόκλειο, το μουσικό γυμνάσιο, το 1ο Γυμνάσιο, το 3ο Λύκειο, το Ροδίων Παιδεία και πάει λέγοντας…Αποδεικνύεται τεράστιο λάθος η προτεραιότητα των εμβολιασμών στους ηλικιωμένους. Οι άνθρωποι και λόγω εποχής ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους και η προφύλαξη τους ήταν εξασφαλισμένη.

Η προτεραιότητα έπρεπε να δοθεί εκτός από τους υγειονομικούς στους εκπαιδευτικούς, αστυνομικούς δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους, εργαζόμενους στον τουρισμό κτλ.

Τοπικά δε ο εφησυχασμός και οι επιρροές των αρνητών από τη μια και η ανευθυνότητα – ανικανότητα των δήθεν ειδικών από την άλλη, κινδυνεύουν να τινάξουν τη σεζόν στον αέρα. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για μια ακόμα φορά πριν είναι αργά…!!!

Σαν γιατρός εύχομαι ολόψυχα να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια των προσβληθέντων και είμαι στην διάθεση τους για ότι χρειαστεί.

Σαν αυτοδιοικητικός και επικεφαλής παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο όμως, εκπροσωπώντας τούς πολίτες αυτού του τόπου δεν μπορώ να μην επιρρίψω ευθύνες όπου αποδειχθεί ότι υπάρχουν…

 591 total views,  2 views today