Σε δήλωση προέβη ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου κ.Μηνάς Λυριστής με αφορμή την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για την εκλογή προεδρείου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής . Δήλωσε την εκτίμηση του προς το απερχόμενο Προεδρείο και τα μέλη της  Οικονομικής Επιτροπής  και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο.

Η δήλωση του κ. Λυριστή έχει ως ακολούθως:

Συμμετείχα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου -ως όφειλα. Το θέμα της συνεδρίασης αφορούσε την εκλογή Προεδρείου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

Δηλώνω την εκτίμηση μου προς το απερχόμενο Προεδρείο, ευχαριστώντας τις τρεις συναδέλφους για την παρουσία τους τα τελευταία χρόνια. Η θητεία τους συνδυάστηκε με μια περίοδο όπου το Περιφερειακό Συμβούλιο συνεδρίαζε με τη μέθοδο των τηλεδιασκέψεων, καθιστώντας αναμφίβολα τον ρόλο τους δυσκολότερο.

Ακόμη, εύχομαι στη νέα σύνθεση του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καλή επιτυχία, δύναμη αλλά και προκοπή στο έργο τους.

Μηνάς Λυριστής

Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου

ΠΕ Μυκόνου

 

 

 171 total views,  2 views today