Ευχαριστήρια επιστολή του Αθανάσιου Βυρίνη στους χορηγούς της Διεύθυνσης Τουρισμού

167

Τις θερμές του ευχαριστίες, τόσο τις προσωπικές, όσο και των στελεχών της  Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου, εκφράζει με επιστολή του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Αθανάσιος Βυρίνης προς όλους ανεξαιρέτως τους χορηγούς, φορείς, ιδιώτες, επιχειρήσεις και τουριστικούς παράγοντες του τόπου, για την πολύτιμη αρωγή και την καθοριστική συμβολή τους σε όλες τις ενέργειες και  δράσεις της Διεύθυνσης Τουρισμού, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2021, που στόχο είχαν την προβολή και προώθηση της Ρόδου σε όλες τις τουριστικές αγορές.

 Αναλυτικότερα η επιστολή του κ. Βυρίνη έχει ως εξής:

 Αξιότιμοι κύριοι

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε, τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους εσάς τους χορηγούς της Διεύθυνσης Τουρισμού, για την πολύτιμη αρωγή και συμβολή σας σε όλες τις ενέργειες και δράσεις μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2021, που στόχο είχαν την προβολή και προώθηση της Ρόδου σε όλες τις τουριστικές αγορές.

Στόχος κοινός, στόχος διαχρονικός με επιτυχή αποτελέσματα, όπως φάνηκε και από τους χιλιάδες επισκέπτες που επέλεξαν το νησί μας και φέτος.

Με τη συμμετοχή, την ουσιαστική στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες σας συμβάλλατε καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση  εκδηλώσεων, press trip, fam trip, φιλοξενία δημοσιογράφων και στελεχών από εφημερίδες, blogs, sites, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά συνεργεία, στις υποδοχές των επισκεπτών του νησιού, σε  συνέδρια, στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού και σε τόσες άλλες ενέργειες.

Σε μια χρονιά που όλοι ανεξαιρέτως, φορείς, ιδιώτες, επιχειρήσεις και τουριστικοί παράγοντες του τόπου υπερέβησαν εαυτόν προκειμένου η Ρόδος να επανέλθει δριμύτερη, μετά από μία δύσκολη χρονιά, το 2020, με την πανδημία να κυριαρχεί, που την αντιμετώπισε υποδειγματικά και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση, εσείς, οι επιχειρηματίες του τόπου, στηρίξατε σθεναρά και τις δικές μας προσπάθειες.

Με κοινό στόχο και κατεύθυνση την  ανάδειξη και καθιέρωση της Ρόδου, για άλλη μία χρονιά, ως μοναδικού τουριστικού προορισμού που μπορεί να απευθύνεται και στον πλέον απαιτητικό επισκέπτη, αγκαλιάζοντας τον με την γνωστή στον κόσμο ροδίτικη φιλοξενία.

Αναμφίβολα, η αρωγή σας έστεψε το όλο εγχείρημα με επιτυχία.
Σας  ευχαριστούμε δημόσια και ευελπιστούμε στη συνέχιση της μέχρι σήμερα εξαίρετης συνεργασίας μας και στο μέλλον.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2022». Να είναι μία χρονιά ελπίδας, αγάπης, επιτυχίας και δυναμικής προοπτικής  για μία Ρόδο όπως την έχουμε όλοι ονειρευτεί, για μία Ρόδο όπως αξίζει στις προσπάθειες όλων μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας!