Ανανέωση:

Έφυγε σήμερα από την ζωή ο Γιώργος Νισύριος, Άνθρωπος της προσφοράς στην Κάρπαθο.
Έντιμος, σοβαρός, με ήθος και αποτελεσματικότητα ήταν συνεχώς στα κοινά της ιδιαίτερης πατρίδας του, είτε στο δήμο, είτε στο Κέντρο Υγείας.

Ο Τζώρτζης Νισύριος όπως όλοι τον γνώριζαν στην Κάρπαθο, διετέλεσε Νομαρχιακός σύμβουλος από το 2002-2010, ασχολήθηκε με τον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης στην Κάρπαθο και από το 2010-2019 διετέλεσε Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και Αντιδήμαρχος Καρπάθου.

Υπήρξε και υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου

Η απρόσμενη είδηση του θανάτου του Οδοντίατρου  Γεωργίου (Τζώρτζη) Νισύριου, μας συγκλόνισε και μας γέμισε θλίψη.

Ο Τζώρτζης Νισύριος ήταν μια εμβληματική προσωπικότητα, με μεγάλο επιστημονικό έργο και τεράστια προσφορά τόσο στην Οδοντιατρική περίθαλψη όσο και στο κοινωνικό σύνολο της Καρπάθου.

Διετέλεσε σε πολλές θέσεις ευθύνης συγκεκριμένα ήταν Νομαρχιακός Σύμβουλος Δωδεκανήσου επί σειρά ετών, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπάθου και Αντιδήμαρχος Καρπάθου. Υπηρέτησε επίσης, στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.

Η Κάρπαθος αλλά και ολόκληρη η Δωδεκάνησος έχασε έναν εκλεκτό  συμπολίτη με αρχές, αξίες, ήθος και κοινωνική προσφορά, έναν ξεχωριστό πατριώτη που θα μείνει φωτεινό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.

Τολμούσε και υλοποιούσε με καθαρό λόγο και ευθύ βλέμμα. Δυναμικός και ταυτόχρονα συμπονετικός, ξεκάθαρος και συναινετικός. Μια αυθεντική, ήρεμη δύναμη που θα μας λείψει.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του Καλλιόπη και στα παιδιά του και συναδέλφους Θεμιστοκλή, Ρηγοπούλα, Σοφία και Μανώλη.

Καλό ταξίδι, συμπατριώτη, συναγωνιστή Τζώρτζη.

Ηλίας Τσέρκης

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ρόδου

Ο Περιφερειάρχης

Την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Νισύριου, που υπηρέτησε το δημόσιο βίο της Καρπάθου και της Δωδεκανήσου με σύνεση, ευπρέπεια και αποτελεσματικότητα ως λειτουργός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκφράζει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Γιώργου Νισύριου. Του συνοδοιπόρου στην πολιτική μας διαδρομή, του συναγωνιστή στις πολιτικές μάχες, του ευπατρίδη πολιτικού που αφιέρωσε τη ζωή του στην προσφορά, μέχρι το τέλος.

Ο Γιώργος Νισύριος υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τιμώντας επάξια τους πολίτες της Καρπάθου που τον εξέλεξαν τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε τέσσερις συναπτές  εκλογικές αναμετρήσεις.

Η είδηση της απώλειας σκόρπισε θλίψη σε όλους μας. Εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εκφράζω προς την οικογένεια και τους οικείους του τα βαθιά συλλυπητήρια μου».

 

 

 1,633 total views,  6 views today