Ανανέωση:

Έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 68 ετών ο πρώην δήμαρχος Καμείρου και κοινοτάρχης Σορωνής Στέφανος Δημητράς.

Ο Στέφανος Δημητράς, που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών,  έδωσε σκληρή αλλά άνιση μάχη με σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε , αλλά δεν τα κατάφερε.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα

Τη θλίψη του για την απώλεια του Στέφανου Δημητρά εξέφρασε με μήνυμα του ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Αναλυτικά ο κ. Χατζημάρκος ανέφερε τα ακόλουθα:

Εκφράζω την βαθιά θλίψη μου για την απώλεια του Στέφανου Δημητρά, πρώην Δημάρχου Καμείρου και πρώην Κοινοτάρχη Σορωνής. Ενός άξιου και σεμνού ανθρώπου, που ταύτισε την πορεία της ζωής του με τους αγώνες για τη θεμελίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και ζήλο, με την έντονη κοινωνική παρουσία και δράση του στη δημόσια ζωή του τόπου.

Η χαμός του, συνιστά απώλεια για τη Σορωνή, για τη Ρόδο, για την αυτοδιοίκηση, στην οποία άφησε έντονο το αποτύπωμα και την κληρονομιά του.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εκφράζω στην οικογένεια και τους οικείους του τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια.

Ο Δήμαρχος Ρόδου 

Τα συλλυπητήρια  στην οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε με ανακοίνωση του ο ήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Αναλυτικά στο συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρονται τα ακόλουθα:

Με την αγγελία της είδησης του θανάτου του πρώην δημάρχου Καμείρου και πρώην κοινοτάρχη Σορωνής Στέφανου Δημητρά, εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους πολίτες της Τοπικής Κοινότητας Σορωνής και του Δήμου Καμείρου.

Ο Στέφανος Δημητράς, υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση με ευσυνειδησία, ήθος και τιμιότητα και άφησε πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, και μια κληρονομιά στο θεσμό.

Είμαστε βέβαιοι ότι, η τοπική αυτοδιοίκηση, το νησί και συμπολίτες μας έχουν εκτιμήσει το έργο του και την αφοσίωση του στο κοινό καλό.

Η παράταξη “Ρόδος Αξιών” και ο Δημήτρης Κρητικός 

Το συλλυπητήριο μήνυμα της παράταξης Ρόδος Αξιών αναφέρονται τα ακόλουθα:

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του πρώην δημάρχου Καμείρου και πρώην κοινοτάρχη Σορωνής Στέφανου Δημητρά, που έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα, εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συγχωριανούς του.

Ο Στέφανος Δημητράς, υπηρέτησε τον τόπο του με πάθος και ευσυνειδησία αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ακούραστος υπηρέτης των συμπατριωτών του, δίδαξε την ανιδιοτέλεια και την ακεραιότητα. Η μεγάλη οικογένεια των αυτοδιοικητικών χάνει ένα άξιο μέλος της

Ήταν τιμή μου που πήρα από εκείνον τη σκυτάλη στο δήμο Καμείρου και συνέχισα το έργο του ως δήμαρχος, με γνώμονα το κοινό καλό και συμφέρον για την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας, αρχές που και εκείνος υπηρέτησε κατά τη μακρά  πορεία του στην αυτοδιοίκηση.

Για ΄μένα στάθηκε ένας μεγάλος δάσκαλος αλλά και συνοδοιπόρος, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια.

Αιωνία του η μνήμη.

 

 

 

 

 

 98 total views,  2 views today