Ζημιές -ευτυχώς μικρής έκτασης- στο πέρασμά της άφησε η χθεσινή κακοκαιρία στη Ρόδο,  κυρίως στην παραλία των Κολυμπίων και τ’ Αφάντου.

Αρκετοί υδροστρόβιλοι έκαναν την εμφάνισή τους στην ανατολική πλευρά του νησιού, κυρίως στην παραλία Αφάντου, στα Κολύμπια και στην παραλία Τσαμπίκας, προξενώντας υλικές ζημιές σε καταστήματα, σπάζοντας τζαμαρίες και παρασύροντας τραπεζοκαθίσματα, ένα σκάφος αναποδογύρισε και βάρκες που ήταν ελλιμενισμένες στο λιμανάκι του Αγίου Νικολάου στα Κολύμπια υπέστησαν φθορές από τις προσκρούσεις, λόγω της έντασης του φαινομένου.

Παράλληλα οι έντονες βροχοπτώσεις έκοψαν στη μέση το δρόμο στον Πρασιανό ποταμό (όπου εκτελούνται αντιπλημμυρικά έργα), όπου συνεργεία του Δήμου Ρόδου βρίσκονται στο σημείο για την αποκατάσταση των ζημιών, όπως δήλωσε στον sky ο Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων Τάσος Σπανός.

“Ευτυχώς δεν είχαμε χειρότερα και οι ζημιές ήταν μικρής έκτασης. Μόνο στ’ Αφάντου και τα Κολύμπια κατεγράφησαν τέσσερις υροστρόβιλοι”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπανός.

 1,299 total views,  2 views today