Μουσική επιτρέπεται μεν στην εστίαση, στα πλαίσια των πρόσφατων ανακοινώσεων της κυβέρνησης, αλλά όχι ζωντανή στους εσωτερικούς χώρους τους.

Στους εξωτερικούς χώρους των εστιατορίων είναι εφικτό να υπάρχει ζωντανή  μουσική.

Η απαγόρευση της ζωντανής μουσικής στους εσωτερικούς χώρους των εστιατορίων  περιλαμβάνεται στο σχετικό ΦΕΚ, όπως τόνισε μιλώντας στον Sky o πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων κ. Γιάννης Κλούβας.

«Ξημέρωσε για μας μια δύσκολη ημέρα γιατί παρά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης απαγορεύεται  η ζωντανή μουσική στους εσωτερικούς χώρους . Στις  ταβέρνες  συνηθίζονταν μέχρι τώρα να μην  υπάρχουν dj αλλά μουσικοί που με μια κιθάρα και ένα μπουζούκι ψυχαγωγούσαν  τους πελάτες.Οι εστιάτορες έχουν αναστατωθεί από το πρωί », είπε ο κ. Κλούβας.

Ο κ. Κλούβας τόνισε πως υπάρχουν τουρίστες όπως αυτοί που έρχονται από το Ισραήλ που προτιμούν να γευματίζουν  και να διασκεδάζουν ταυτόχρονα ακούγοντας ζωντανή  μουσική.

Ανέφερε επίσης πως η εστίαση για άλλη μια φορά αδικείται από την κυβέρνηση γιατί στα ξενοδοχεία είναι εφικτή η ψυχαγωγία των πελατών με ζωντανή μουσική.

«Στα ξενοδοχεία, όμως μπορούν να  παίζουν ζωντανή μουσική για να ψυχαγωγήσουν τους πελάτες τους. Την πληρώνουν μόνο οι ταβέρνες . Δεν κατανοώ το μίσος της κυβέρνησης  για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες», τόνισε ο κ. Κλούβας και πρόσθεσε πως με αυτά τα μέτρα δεν θα πεισθούν οι τουρίστες για να έρθουν για διακοπές στη Ρόδο.

 818 total views,  2 views today