Ο Τομέας Τουρισμού της νέας Δημοκρατίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Κρουαζιέρα – Θαλάσσιος Τουρισμός – Λιμενική Πολιτική: Προτάσεις για την επόμενη μέρα».
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ναυτικό όμιλο Ελλάδος στον Πειραιά την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 15:00 και θα συμμετέχουν φορείς του τουρισμού και της κρουαζιέρας.
Εναρκτήριες ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι κ.κ. Λευτέρης Αυγενάκης, γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Γιάννης Πλακιωτάκης, πρώην πρόεδρος ΝΔ, τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΝΔ και βουλευτής Λασιθίου, Ανδρέας Ποταμιάνος, επίτιμος πρόεδρος Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων, ενώ χαιρετισμοί θα απευθύνουν οι βουλευτές Γιάννης Τραγάκης, βουλευτής Β’ Πειραιά και Κώστας Κατσαφάδος, βουλευτής Α’ Πειραιά.
Η 1η συνεδρία θα έχει ως θέμα της “Κρουαζιέρα – Yachting – Θαλάσσιος Τουρισμός: Σκέψεις & Προτάσεις”, με συντονίστρια της κα Κρύση Παλάση, σύμβουλο Ανάπτυξης Κρουαζιέρας και Θαλάσσιου Τουρισμού της εταιρείας CTM Hellas και ομιλητή τον κ. Μάνο Κόνσολα, τομεάρχη Τουρισμού ΝΔ και βουλευτής Δωδεκανήσου, ο οποίος θα αναφερθεί στις προγραμματικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την Ανάπτυξη της Κρουαζιέρας και του Θαλάσσιου Τουρισμού.
Η 2η συνεδρία θα έχει ως θέμα της “Λιμένες κρουαζιέρας – Mαρίνες – Ακτογραμμή – Υδροπλάνα & νησιωτική πολιτική για τον τουρισμό”.
Στη συνεδρία αυτή θα πραγματοποιήσει ομιλία, με θέμα “Λιμενική πολιτική για τον Θαλάσσιο Τουρισμό – Ακτογραμμή – Νησιωτική Πολιτική για τον Τουρισμό – Μεταναστευτικό, ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, αναπλ. τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λέσβου.

 698 total views,  2 views today