Επί της ουσίας δεν απάντησε ο κ. Χατζημάρκος στα όσα με πρωινή δήλωση του ισχυρίστηκε ο κ. Μπαράκας και όχι μόνο δεν έδωσε μια πειστική απάντηση, τουναντίον παραδέχθηκε πως δεν έκανε ως όφειλε τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού συμβουλίου!

Στην απαντηση του ο κ. Χατζημάρκος κάνει λόγο για εδέσματα που υπήρχαν εκτός της αίθουσας του Περιφερειακού Συμβουλίου τα οποία, τίμησαν οι της μειοψηφίας, χωρίς όμως να αναφέρεται στο τι έπραξαν ανάλογα ή αντίστοιχα σύμβουλοι της πλειοψηφίας που …ένιωθαν και σαν στο σπίτι τους (αφού άλλωστε οι υπέρβαροι προς την πλειοψηφία έχουν θέσεις).

Η απάντηση στον Θανάση Μπαράκα, παραδοχή των όσων καταγγέλθηκαν

Ως όψιμος συνεργάτης και του Γιάννη Μαχαιρίδη, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Μπαράκας θα έπρεπε να ρωτήσει κατ’ αρχήν, πότε στην ιστορία του Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκαν 12 συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. Και αυτό, για να μην κινδυνεύσει να κατηγορηθεί από τους νέους συντρόφους του ότι κινείται με επιχειρήματα που τους εκθέτουν.

Ποιά θέματα έφερε ακριβώς στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Μπαράκας;   Μήπως θυμάται;

Θέματα άλλα, εκτός των LED, διότι αυτό το θέμα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο για συζήτηση, το έβαλε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και όχι ο νέος αρχηγός του κ. Μπαράκα ο κ. Μαχαιρίδης.

Στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα γίνει στη Ρόδο, το θέμα των LED θα συζητηθεί με πρωτοβουλία της Περιφερειακής αρχής, όπως ακριβώς και στη συνεδρίαση του περασμένου Νοεμβρίου, που αν βοηθά η ασθενής μνήμη του τον κ. Μπαράκα, οι όψιμοι ηλεκτρολόγοι του Περιφερειακού Συμβουλίου βγήκαν εκτός αιθούσης και πέρασαν αρκετή ώρα στον μπουφέ με τα εδέσματα.

Στην συκοφαντία που ασκείται τώρα ο κ. Μπαράκας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Έχει πάντως καλούς δασκάλους.

 584 total views,  2 views today