Η ΔΕΥΑΡ του Υψηλάντη: Αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς…

1062

Η απίστευτη μεθόδευση που ακολουθούν οι δύο επικεφαλής των διοικητικών δομών στην περιοχή μας, δηλαδή της Περιφέρειας και του Δήμου της Ρόδου, έναντι του συγκροτήματος Μέσων Ενημέρωσης του sky αποτελεί σημείο αναφοράς για την αντιδημοκρατική τους νοοτροπία και συμπεριφορά.

Ο Δήμος της Ρόδου δια της ΔΕΥΑΡ προτίμησε να περιλάβει στην προβολή μιας υπηρεσίας της Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης, κάθε γνωστό και άγνωστο Μέσο επικοινωνίας, ξεχνώντας επιδεικτικά να δώσει τις σχετικές καταχωρήσεις:

Στον ραδιοφωνικό σταθμό sky, πρώτο σε ακροαματικότητα στην πόλη της Ρόδου, με βάση την μέτρηση ακροαματικοτήτων της OPINION POLL.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΛΜΟΣ, δεύτερο σε ακροαματικότητα με βάση την ίδια μέτρηση.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό METROPOLIS, έναν εκ των δύο αθλητικών σταθμών της περιοχής.

Η ΔΕΥΑΡ δια του Γενικού Διευθυντή της κ. Υψηλάντη, με τρόπο που θυμίζει τις εποχές που …έχασε τις εκλογές για λογαριασμό του πρώην δημάρχου Γιώργου Γιαννόπουλου, προσπαθεί να επιβάλει δικές του μεθόδους.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Μανέττας ακολουθεί τον κ. Υψηλάντη στις επιλογές του, αν και θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο!

Για άλλη μια φορά δηλώνουμε πως με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν πτοούμαστε. Ισχυρότεροι γινόμαστε για να αντιμετωπίζουμε την λάμψη της δημοτικής αρχής και του κ. Υψηλάντη και όσων θεωρούν τον δήμο της Ρόδου κληρονομιά τους…