«Οι πολίτες της Κω θα στείλουν ένα ακόμα δυνατό μήνυμα την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, στην Πλατεία Ελευθερίας»

Αυτό υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την παράταξη «Δύναμη Αλλαγής Κως 2023», με αφορμή την πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαίου στην πλατεία Ελευθερίας στην Κω.

«Το πιο δυνατό μήνυμα όμως θα το στείλουν στις 26 Μαΐου: θα είναι μια καθαρή και δυνατή εντολή στον Γιώργο Κυρίτση και στη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023», υπογραμμίζεται.

Δια της ανακοινώσεως ο κ. Γιώργος Κυρίτσης επίσης ευχαριστεί όσους έδωσαν ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα με την παρουσία στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης.

Αναλυτικά από τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Κω που έδωσαν ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα με τη χθεσινή συγκλονιστική τους παρουσία στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου.
Η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 είναι πρώτη δύναμη και πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία. Έχει έργο αλλά και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Ένα πρόγραμμα μεγάλων έργων και μεγάλων αλλαγών και ανατροπών.
Οι πολίτες της Κω αγκαλιάζουν την προσπάθεια μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για την Κω του μέλλοντος μας, με χαμόγελο και αισιοδοξία.
Οι πολίτες της Κω θα στείλουν ένα ακόμα δυνατό μήνυμα την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, στην Πλατεία Ελευθερίας.
Το πιο δυνατό μήνυμα όμως θα το στείλουν στις 26 Μαΐου: θα είναι μια καθαρή και δυνατή εντολή στον Γιώργο Κυρίτση και στη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

 228 total views,  2 views today