Η παράταξη Δύναμη Αλλαγής- Κως 2023 ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Ειρήνης Καζάλα-Σιδερή μιας νέας δυναμικής γυναίκας-ενεργού πολίτη του νησιού μας.
Η Ειρήνη γεννήθηκε και μεγ

άλωσε στο Ασφενδιού της Κω, από βιοπαλαιστές γονείς.

Είναι σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών. Η αγάπη της για την Κω την οδήγησε να επιλέξει τον τομέα του τουρισμού, όπου εργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά και έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς φιλίας στο εξωτερικό.
Η εμπειρία της και η δραστηριοποίηση της οικογένειας της, στο χώρο της εστίασης και του εμπορίου, αποτέλεσαν τη βάση πάνω στην οποία ανέπτυξε έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση, χωρίς να διστάζει να πει τη γνώμη της για τα κακώς κείμενα.

Στη δήλωση της υποψηφιότητας της η Ειρήνη αναφέρει:
“Ενώνω τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια του Γιώργου Κυρίτση και της Δύναμης Αλλαγής-Κως 2023, για μια Κω ακόμα πιο εξωστρεφή, διεθνή τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο, με σύγχρονες δομές και καλύτερη καθημερινότητα για τον Κώο πολίτη. Σ’ αυτή την προσπάθεια την απόφαση και τα βήματα μου οδηγούν αποκλειστικά και μόνο η αγάπη μου για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

 444 total views,  2 views today