Για τις ευτυχισμένες στιγμές που διανύει, αφού έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, μίλησε στον sky η βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Μίκα Ιατρίδη.

Η κυρία Ιατρίδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3 κιλών και 300 γραμμαρίων στην ιδιωτική κλινική Ρόδου, το πρωί της Τετάρτης 31 Μαρτίου και πλέον έχει δύο γιους, τον Άγγελο 10 ετών και το νεογέννητο μωράκι που ήρθε στον κόσμο πριν από τρία 24ωρα. Όπως αποκάλυψε, ο μικρός μοιάζει του μπαμπά του, είναι πολύ μελαχρινός και όλα κύλησαν ομαλά στη διαδικασία του τοκετού, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον παππού Γιάννη Ιατρίδη, που συγκινημένος και χαρούμενος έστελνε μέσω διαδικτύου τη φωτογραφία του νεογέννητου εγγονού του σε συγγενείς και φίλους!

Η βουλευτής Δωδεκανήσου ευχαρίστησε τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύματα που δέχεται και αναφέρθηκε στις μοναδικές στιγμές μητρότητας που απολαμβάνει, έχοντας το νεογέννητο μωρό στην αγκαλιά της, και μεγαλώνοντας την οικογένεια κατά ένα μέλος.

“Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη και τα μηνύματά του, που μας γέμισαν με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία. είναι μοναδικές στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου”.

Πλέον με τον σύζυγό της, Νίκο Παπαπαναγιώτου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ πολύ χαρούμενος -όπως είπε- είναι και ο Άγγελος, που απέκτησε αδελφάκι και ανυπομονεί να επιστρέψει η μητέρα του με το βρέφος στο σπίτι για να πάρει αγκαλιά το μωρό. “Ο Άγγελος μου περίμενε με πολύ μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία να έρθει στον κόσμο ο αδελφός του και μάλιστα πήρε τη φωτογραφία του μωρού για να την δείξει μέσω skype στην τηλεκπαίδευση στους συμμαθητές του…“, ανέφερε φανερά συγκινημένη.

“Είναι μοναδικές στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου, κάθε γονιού που δεν εκφράζονται με λόγια. Η οικογένειά μας μεγάλωσε και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι”, είπε επιπροσθέτως.

Η κυρία Ιατρίδη αναφέρθηκε ακόμη στην περίοδο της εγκυμοσύνης της εν μέσω πανδημίας, τηρώντας όλα τα μέτρα ώστε να παρέμεναν προστατευμένοι η ίδια και το μωρό, ενώ υπενθυμίζεται ότι και ο γάμος της με τον αγαπημένο της τελέσθηκε εν μέσω πανδημίας τον περασμένο Δεκέμβριο, μόνο με τους κουμπάρους παρόντες! “Είχα κι εγώ την αγωνία μου εγκυμονούσα, ανεμβολίαστη, ωστόσο ήμουν κι εγώ -όπως και όλοι μας- πάρα πολύ προσεκτική, βρισκόμουν στο σπίτι και πήγαν όλα κατ’ ευχήν”.

“Οι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις όμως δε μένουν πίσω και δεν σταματάνε ποτέ. Με τη βοήθεια της Παναγίας και της οικογένειάς μου καταφέρνω και τα ισορροπώ, όπως συνέβη και όταν γέννησα τον Άγγελό μου”, είπε καταλήγοντας.

 1,369 total views,  2 views today