Με μια απρόσμενη έκπληξη ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα στον ποδηλατικό αγώνα Six-Days of Rhodes, που λαμβάνει χώρο στο Ποδηλατοδρόμιο Διαγόρας.
Το ζευγάρι Θεοχάρης Τσιάντος και Ηλίας Τούντας, που εκπροσωπούν την ομάδα Ioannidis Hotels, κατάφεραν να κερδίσουν προβάδισμα ενός γύρου από τους αντιπάλους τους, και σκαρφάλωσαν στην κορυφή της κατάταξης.

Ο κερδισμένος γύρος ήρθε για την «λευκή ομάδα» κατά την διάρκεια του αγωνίσματος Scratch όπου τρεις ποδηλάτες, ανάμεσά τους και ο Τούντας, αποσπάστηκαν από τους αντιπάλους τους, εκμεταλλευόμενοι στιγμιαία χαλάρωση της κούρσας.

Ο επόμενος αγώνας, ο τέταρτος κατά σειρά, αν και βρήκε νικήτρια ομάδα, αυτή της Rodos Palace (Καρατσιβής – Παπασταματάκης), και παρά την 2η νίκη σε σύνολο τεσσάρων αγωνισμάτων, δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάταξη.

Οι νικητές των αγωνισμάτων του Σαββάτου:
● Scratch/Μαύροι: 1. Σαββάκης Σταμάτης, 2 Καρατσιβής Παν, 3.Σταυρακάκης Γιώρ.
● Scratch/Κόκκινοι: 1.Μπούσδρας Γιάννης, 2.Χατζηαγγελάκης Εμμ, 3.Τούντας Ηλ.
● Madison 50γύροι: 1.Rodos Palace, 2.Waterpark, 3. Ariston
Γενική Κατάταξη (4 από 6 αγωνίσματα):
1. Ioannidis Ηotels (Τούντας – Τσιάντος) 162 γύροι – 34π.
2. Rodos Palace (Καρατσιβής – Παπασταματάκης) 161 γύροι – 61π.
3. Ariston (Δράκος – Σταυρακάκης) 161 γύροι – 39π.
4. Waterpark (Ράπτης – Χριστόπουλος) 161 – 35
5. Rodilios Juniors (Κούρος – Σαββάκης) 161 – 34
6. Atalanti (Μαυριγιαννάκης – Πατεράκης) 158 – 22
7. Regnum Leones (Μαντής – Χατζηαγγελάκης) 157 – 5
8. Luxology (Μπούσδρας – Παπαδογιωργής) 155 – 10

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων διοργανώθηκε επίσης, αγώνας Tempo 6χλμ. όπου νικητής ήταν ο 16χρονος Αριστείδης Κουτούνης (Ροδήλιος), όπως επίσης και αγώνες των ποδηλατικών ακαδημιών της Ρόδου, που συμμετείχαν ποδηλάτες από τα σωματεία Άθλος, Ανταίος, Διαγόρας, Έλαφος, Ιβίσκος και Ροδήλιος.

Οι αγώνες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα, με τρια ακόμα αγωνίσματα, και το φινάλε αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό.

 

 182 total views,  2 views today