Με …οπισθοδρομική κομπανία τελικά μοιάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ στα Δωδεκάνησα, η οποία δεν ασχολείται με την συσπείρωση των ψηφοφόρων και των οπαδών του κόμματος αλλά με την παλαιοκομματική μέθοδο της λειτουργίας καταστήματος προς τέρψιν ορισμένων ημετέρων!

Τα τελευταία τερτίπια με την προσπάθεια αποκλεισμού του βουλευτή Μάνου Κόνσολα από κοινές κομματικές εμφανίσεις αλλά και η άνευ προηγουμένου καθοδήγηση του κόμματος στο νομό από τον Χατζημάρκο και μόνο, έχουν κάνει ΟΛΑ τα στελέχη να βρίσκονται σε κατάσταση …εμπόλεμης ζώνης. Χαρακτηριστικά, άρχισαν να εμφανίζονται δημοσιεύματα για τους επιχειρούμενους αποκλεισμούς ενώ η ΝΟΔΕ έχει ξεχάσει την ιστορία του κόμματος και την προσφορά προσώπων στην ΝΔ. Πιθανώς να θεωρεί πως με τη βοήθεια δυό τριών ατόμων και με τις επιχειρούμενες διαγραφές θα υπερφαλαγγίσει ο περιφερειάρχης και οι συν αυτώ, όλους όσους αγωνίστηκαν για την παράταξη.

Από την κοπή της πίτας του κόμματος που έγινε την περασμένη εβδομάδα, για λόγους … επιχειρούμενης διαγραφής της πρόσφατης ιστορίας του τόπου, οι υπεύθυνοι της ΝΟΔΕ ξέχασαν να προσφωνήσουν τον πρώην βουλευτή Βασίλη Χρύση. Υπερκέρασαν στην παρουσίαση τον μοναδικό βουλευτή του νομού Μάνο Κόνσολα, πλασάροντας τον κ. Χατζημάρκο ως πρώτο εκλεκτό. Ακόμη σε συνέντευξη τύπου ξέχασαν τον Μάνο Κόνσολα ενώ τέτοιες ενέργειες είναι τώρα πια καθημερινές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, όσοι ασχολούνται με την Οργάνωση, είναι απασχολούμενοι ευρέως και με την Περιφέρεια, σημείο που έκανε και εκεί να υπερπηδήσουν οι υπεύθυνοι το κομματικό πρωτόκολλο προς δόξα του …Τήλιου αυτοκράτορος!

Αμεσα ζητούνται εξηγήσεις και ο ίδιος ο βουλευτής κ. Κόνσολας έχει – για την διαμορφωμένη ή υπό διαμόρφωση κατάσταση – βγεί στα κεραμίδια!