Με τις ανόητες και καθόλου σοβαρές «δημοσιογράφους » που επιτελούν …κοινωνικό έργο με τα χρήματα του Δωδεκανησιακού λαού, έχουμε ασχοληθεί κατά κόρον και δεν πρόκειται να σταματήσουμε!

Επειδή η υπάλληλος του κ. Χατζημάρκου Δέσποινα Κουλούμπρη και η όπισθεν αυτής κρυπτόμενη Ρένα Διακίδη και προσφάτως Παυλάκη, θεωρεί πως προκαλώντας θα …στείλει …αναγνωστικό κοινό στο site RODOSTODAY που διαθέτει, θέτουμε τα παρακάτω προς ενημέρωση της εισαγγελίας της Ρόδου αλλά και κάθε άλλης Αρχής.

  1. Μια υπάλληλος της περιφέρειας με μισθό 1000 ευρώ πώς μπορεί να χρησιμοποιεί το εν λόγω site, με χορηγούμενες καταχωρήσεις ανά μήνα και με κόστος – όπως προκύπτει από την διαφάνεια του Facebook – 1500 ευρώ;
  2. Τα αναφερόμενα σήμερα για την Διαφάνεια, μετά από αιφνίδια και αδικαιολόγητη επίθεση του συγκεκριμένου site, αποκαλύψαμε σε πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού sky. Για απάντηση η αρθρογράφος και η κρυπτόμενη πίσω απ’ αυτήν, δημοσίευσαν περίεργα και ύποπτα σχόλια για εταιρείες που είναι συμφερόντων του Τώνη Μαρτίνη και κάτι υπονοούμενα για την ΔΕΗ: Για τις αναφορές αυτές η PARK AVENUE AE και η PARK AVENUE IKE θα υποβάλλουν αύριο αγωγές.

Η κ. Διακίδη, εσχάτως Παυλάκη και η κ. Κουλούμπρη, θα πρέπει να πάψουν να ασχολούνται μαζί μας.

ΟΣΟ ασχολούνται τόσο θα ασχολούμαστε, περισσότερο δυναμικά, απ’ όσο εντέλει μπορούν να αντιληφθούν…

ΥΓ. Επειδή επανήλθε, απλά έχουμε να παρατηρήσουμε ορισμένα, άξια λόγου:

  1. Πότε έμαθε να δημοσιογραφεί και από πού ξεκίνησε; Και πού μας έμαθε;
  2. Πώς έφυγε και πού βρέθηκε για να καταλήξει τελικά στο αφεντικό που κάνει τη δουλειά του;
  3. Ποια είναι αυτή που απειλεί εμάς με την πορεία στη δημοσιογραφία που όλοι γνωρίζουν; Ας μαζευτεί. Αλλωστε με την κατάθεση της αγωγής για αποζημίωση 750.000 ευρώ που αύριο θα προχωρήσει ο δικηγόρος της PARK AVENUE AE θα έρθει στα συγκαλά της. Αλλωστε τόσα μας …χρειάζονται για να …πληρώσουμε τον Χατζημάρκο, που με αυτά θεωρεί πως θα πληρώνει την ίδια την Κουλούμπρη κλπ.
  4. Είναι ηλίου φαεινότερο πως τώρα αλλάζει τακτική και θέλει να ξεφύγει από το …γραφείο τύπου της Περιφέρειας. Να μας πει για ποιο αφεντικό δουλεύει τώρα, άλλωστε όλοι αυτοί οι …υπαξιωματικοί και …οπλίτες του Χατζημάρκου σε εταιρείες της περιφέρειας είναι χωμένοι!

Από την επομένη φορά το είπαμε, να μην το επαναλάβουμε, η Κουλούμπρη θα μιλά μόνο με τους δικηγόρους μας…

ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ

Οι αποφάσεις με τις οποίες δεν προσελήφθη στην Περιφέρεια αλλά στην Ενεργειακή της Περιφέρειας η μεγάλη δημοσιογράφος! Δείτε εδώ τις αποφάσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Γελάνε και τα …τσιμέντα…

6Β4746Μ9ΖΣ-Ω54 και 6Β6Ο46Μ9ΖΣ-Ο1Ο

 

 1,615 total views,  2 views today