Η Πρέσβειρα Ειρήνης του ΟΗΕ, Δρ Τζέιν Γκούντολ (Dr. Jane Goodall) συγχαίρει τον Δήμαρχο Καρπάθου, Γιάννη Νισύριο, για τη συνεργασία του με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση – Animal Welfare Karpathos- Φιλοζωική Δράση Καρπάθου.

Μέσω του μηνύματος της ενθαρρύνει και άλλους δημάρχους να συνεργάζονται με τους εθελοντές που αφιλοκερδώς προσπαθούν να βοηθήσουν τα αδέσποτα του νησιού. Στο μήνυμα της, η παγκοσμίου φήμης πρωτευοντολόγος, αναφέρει την κτηνίατρο Άννα Κατωγυρίτη (Dr. Anna Katogiritis) με την οποία συνεργάζεται και η ίδια τα τελευταία χρόνια, και συγχαίρει όλους τους εθελοντές της οργάνωσης για το ανιδιοτελές έργο τους.

Επιπρόσθετα στέλνει ευχαριστήριες ευχές και στα συνιδρυτικά μέλη της οργάνωσης Alf B. Meier, Alaxandra Desmond, Luisa Ricaldone, Θεοχαρίτη Πιττά, Yvonne Deutch, Evie Moreno, Sophia Hiras, Anja Van Rossum, Angeliki Frangos για την εθελοντική τους προσφορά.

Η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου- Animal Welfare Karpathos αποτελεί αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα την Κάρπαθο. Οι δράσεις γίνονται εξ’ολοκλήρου από εθελοντές και το έργο στηρίζεται αποκλειστικά από δωρεές.
Εάν επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά το σημαντικό αυτό έργο μπορείτε να κάνετε απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό της οργάνωσης στην
Εθνική Τράπεζα: IBAN: GR44 0110 3870 0000 3870 0337 314, για την Φιλοζωική Δράση Καρπάθου. H Φιλοζωική Δράση Καρπάθου είναι αυτοτελής οργάνωση και δεν συνδέεται οικονομικά με άλλους συλλόγους ή ενώσεις. Δωρεές μπορούν να γίνουν μόνο μέσω του τραπεζικού μας λογαριασμού ή Paypal, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδα:

 1,289 total views,  2 views today