“Οι πολίτες με την ψήφο τους, έβαλαν τα θεμέλια της πολιτικής αλλαγής.Στην κεντρική πολιτική σκηνή, επέβαλαν την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές.Σε τοπικό επίπεδο, οι πολίτες στήριξαν την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, στέλνοντας σαφές και ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα”

Αυτό υπογραμμίζει σε νέα δήλωση του ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας με αφορμή το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αναλυτικά ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι πολίτες με την ψήφο τους, έβαλαν τα θεμέλια της πολιτικής αλλαγής.
Στην κεντρική πολιτική σκηνή, επέβαλαν την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές.

Σε τοπικό επίπεδο, οι πολίτες στήριξαν την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, στέλνοντας σαφές και ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα.

Στο Δήμο Ρόδου, ο Αντώνης Καμπουράκης πέτυχε μια μεγάλη και καθαρή νίκη, που θα οριστικοποιηθεί την επόμενη Κυριακή με τη στήριξη όλων των πολιτών.

Η Ρόδος θα έχει μια ισχυρή και άξια εκπροσώπηση στην αυτοδιοίκηση, που θα την οδηγήσει σε μια νέα εποχή.

Σε ένα μήνα σχεδόν, η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές. Τη μάχη αυτή θα την δώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και συντεταγμένα.

Για να αποκτήσει ο τόπος μια κυβέρνηση που θα δίνει ελπίδα και προοπτική θα σέβεται τον πολίτη και τους θεσμούς και θα υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα.
Αυτή θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».