Με μια παρέμβαση που ουσιαστικά αποτελεί παραδοχή αποτυχίας μέτρων για έλεγχο της στάθμευσης στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, ανακοινώθηκε με …κωδωνοκρουσίες η λύση του προβλήματος καταλήψεων των πεζοδρομίων!

Με ανάρτηση του ο κ. Καμπουράκης, δείχνει πώς ήταν πριν και πώς μετά την παρέμβαση η Ιωνος Δραγούμη στο τέλος της, σχεδόν στην συμβολή με την Αλεξάνδρου Διάκου. Τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα που φυσιολογικά και χωρίς να χρειάζεται να τονιστεί ιδιαίτερα είναι σιδερένια, επομένως τα αυτοκίνητα «έφυγαν» και καθάρισε το πεζοδρόμιο.

Η ανάρτηση Καμπουράκη

Κάναμε πράξη την υπόσχεσή μας απέναντι στους μαθητές του 6ου Γυμνασίου Ρόδου, τους οποίους και ευχαριστώ για την επισήμανση του προβλήματος που προκαλούσε η παράνομη στάθμευση οχημάτων, πάνω στο πεζοδρόμιο της Ίωνος Δραγούμη.
Ήδη τοποθετήθηκαν σιδερένια κιγκλιδώματα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, και ευελπιστώ να διασφαλίσουμε την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το Σχολείο όταν επιστρέψουν στις τάξεις τους.
Εργαζόμαστε για να καταστήσουμε την πόλη μας, μια πόλη φιλική και προσβάσιμη για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.
Βέβαια το αξιοπρόσεκτο στην ανάρτηση είναι τα ακολουθούμενα σχόλια πως έτσι η Ρόδος, ώ του θαύματος, έλαμψε!

 3,062 total views,  2 views today