Πρωτοφανής και πλέον αντιδημοκρατική είναι τελικά η τακτική που ακολουθείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που θέλει να επιβάλει την σιωπή και ησυχαστήριο σε κάθε αντίδραση προς τους …σχεδιασμούς που η ίδια κάνει για την φετινή τουριστική σεζόν.

Η απίστευτη προσπάθεια να ζητά με πλάγιους ή άμεσους τρόπους την αφαίρεση της συμμετοχής παραγόντων ή φορέων από ένα συντονιστικό όργανο που βγήκε με κάτωθεν πρωτοβουλία, αποδείχθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο όταν το διαβόητο γραφείο τύπου του κ. Χατζημάρκου, δημοσιοποίησε την αποχώρηση των Πρακτόρων απ’ αυτό το συντονιστικό όργανο το οποίο είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα ακολούθησε σχόλιο στο οποίο συλλήβδην και ακατονόμαστα το γραφείο τύπου κατηγορούσε όσους λένε την γνώμη τους για την αποτυχία προβολής και διαφήμισης της Ρόδου!

Εφτασε το …χαλκείο στο σημείο να μιλά για αποκομμένους που ζούνε στο δικό τους μικροσκοπικό σύμπαν, ανίκανοι να δουν δυο μέτρα πέρα από τον δικό τους μικρόκοσμο και τάχα …εραστές του πάτου και του τίποτα, που τρέφονται από την μετριότητα, διότι μόνο εκεί μπορούν να σταθούν.

Δεν πρόκειται φυσικά να ακολουθηθεί από κάποια πλευρά η εναντίωση στις ορέξεις και στους …έρωτες, γιατί απλούστατα, ο χρόνος δίνει ήδη απαντήσεις: Σε λίγες μέρες, όταν δεν θα πετύχει όποια ανύπαρκτη διαφήμιση, όταν θα παραμένουν κλειστά καταστήματα και οι τουρίστες θα φαίνονται με τα κιάλια, τότε ας έρθουν να απαντήσουν στα καυτά ερωτήματα για την ανικανότητα τους και για την μιζέρια του κόσμου…

Θα χρεωθούν την αποτυχία, θέλουν δεν θέλουν!

 

 1,104 total views,  2 views today