Ανανέωση:

Οταν διαπιστώσαμε πως έγινε η πρόσληψη της ανηψιάς του κ. Χατζημάρκου με τον διαφανέστατο τρόπο, από ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου της Περιφέρειας, δεν είχαμε αμφιβολία για τις ευγενείς προθέσεις παραγωγής έργου και ουσίας!

Αλίμονο αν δεν ήταν τίμιος ο ηθικός αυτουργός της συγκεκριμένης πρόσληψης κ. Μπάρδος. Απλά, ο κύριος αυτός που επικαλείται το διδασκαλικό του προσόν ή την ιδιότητα για να περάσει από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ, έχει επί της πολιτικής την άγνοια κινδύνου και θεωρεί πως θα μπορούσε επ’ αόριστον να δίνει τη συγκατάθεση του στην επί χρήμασι κυρία Παυλάκη για να απαντά αντί γι αυτόν και μάλιστα με την χυδαιότητα που διακρίνει ένα χαλκείο: Αυτό με το οποίο ξεκίνησε η ίδια και οι γύρω της προεκλογικά και συνεχίζουν με την λογική, «όποιος κάνει κριτική είναι για την πυρά».

Ο κ. Μπάρδος είχε παραγγείλει από το Σάββατο την απάντηση, λες και θα μας …έβαζε στη …θέση μας με το ένα πόδι στη γωνία, ως παιδαγωγός της δικιάς τους δημοκρατίας!

Ωιμέ, ω την συμφορά! Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει ένας Δωδεκανήσιος ή πολίτης της πολιτείας του κ. Χατζημάρκου (κατά το …governor) που να έχει διαφορετική από την δική μας άποψη, πως το νόμιμο δεν είναι και ηθικό. 

Αλλωστε κύριε Μπάρδο ουδέποτε είπαμε πως παρανομήσατε. Τουναντίον, θεωρήσαμε πως η περίπτωση είναι ακριβώς ίδια με αυτήν του κ. Βουλγαράκη.

Κύριε Μπάρδο αν μας βρείτε έναν πολίτη που να συμφωνήσει με την διαδικασία που ακολουθήσατε, έναν όμως πολίτη που δεν έχει ευθεία εξάρτηση από την περιφερειακή αρχή,  θα σας ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη. Δεν θα βρείτε, γιατί όλοι αντιλαμβάνονται πώς διοικείτε! Τώρα αρχίζει το κουβάρι να ξετυλίγεται. Ως τώρα μερικοί σιωπούσαν υπό το βάρος του …βιοποριστικού πολέμου. ΤΩΡΑ, εμείς θα τα λέμε ΟΛΑ!

Και εντέλει κύριε Μπάρδο της ηθικής: Αναρωτηθήκατε αν υπάρχουν νέοι δικηγόροι που πεινάνε ή αν θα έπρεπε χωρίς την φασιστική λογική, να τους δώσετε την ευκαιρία να δείξουν τα προσόντα τους;

Τα υπόλοιπα επί του προκειμένου είναι προκατασκευασμένες χυδαιότητες της κ. Παυλάκη, η οποία αιφνιδίως ενεφανίσθη ξανά στο προσκήνιο, αφού δεν κατάφερε με …μηνυματάκια που μας έστειλε, να μας …συγκινήσει! ΟΤΑΝ έκανε αυτά που έκανε, όταν καθύβριζε για τόσο διάστημα, δεν είχε ευαισθησίες και τις θυμήθηκε τώρα! Αλλά αυτά είναι για αύριο – μεθαύριο!

Και τέλος, πάψτε εσείς κ. Μπάρδο, η κ. Παυλάκη και το …παρεάκι σας να μας κάνετε μαθήματα …δημοσιογραφίας. Ενα ακόμη αξίωμα κύριε Μπάρδο που θα πρέπει να ξέρετε είναι πως δημοσιογράφος δεν γίνεσαι, γεννιέσαι!

Κύριε Μπάρδο, το νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Δεν έχουμε αντίρρηση για την πρόσληψη και για την ουσία της νομιμότητας της πρόσληψης. Ας μην μας κάνετε μαθήματα και να κατηγορείτε εσείς εμάς για φασισμό. Φασισμός εμφανίζεται από όσους διοικούν κατά τρόπο αντιδημοκρατικό και με αποκλεισμούς των μισών πολιτών αυτού του τόπου.

Αν χρειαστεί για τον κ. Μπάρδο θα επανέλθουμε!

 2,119 total views,  4 views today