Απάντηση  στον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου  δίνει με ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Στη μακροσκελή ανακοίνωση του κ. Μιχάλη Χριστοδούλου ο κ. Καμπουράκης απάντησε με λιτή  αλλά ουσιαστική ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει ότι ο εξωραϊσμός της πραγματικότητας  δεν αλλάζει την αλήθεια για το λιμάνι της  Ρόδου.

«Όσοι με αλαζονεία, αμετροέπεια και ξερολισμό επιχειρούν να εξωραΐσουν την πραγματικότητα, εμφανίζοντας το μαύρο σαν άσπρο για να αυτοδικαιωθούν, απλά επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα να απαλλαγεί το νησί μας από το ύφος και το ήθος της σημερινής τοπικής διακυβέρνησης. Όσες μακροσκελείς ανακοινώσεις κι αν γράψουν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Είναι μόνον λόγια στη θέση έργων, που ασυγχώρητα δεν έγιναν», δηλώνει ο κ. Καμπουράκης και υπογραμμίζει πως με την προηγούμενη δήλωση του ανέδειξε τη δυσαρέσκεια της κοινωνίας στην απραξία.


Αναλυτικά στην  ανακοίνωση της παράταξης « Με δύναμη για τη Ρόδο» αναφέρονται τα ακόλουθα:

Αν η απερχόμενη Δημοτική Αρχή είναι ευτυχής με την κατάσταση στο λιμάνι της Ρόδου, με γεια της και χαρά της. Η κοινωνία του νησιού μας έχει διαφορετική άποψη κι αυτή ακριβώς ανέδειξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης με τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Όσοι με αλαζονεία, αμετροέπεια και ξερολισμό επιχειρούν να εξωραΐσουν την πραγματικότητα, εμφανίζοντας το μαύρο σαν άσπρο για να αυτοδικαιωθούν, απλά επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα να απαλλαγεί το νησί μας από το ύφος και το ήθος της σημερινής τοπικής διακυβέρνησης. Όσες μακροσκελείς ανακοινώσεις κι αν γράψουν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Είναι μόνον λόγια στη θέση έργων, που ασυγχώρητα δεν έγιναν.

Τα δεδομένα ωστόσο έχουν αλλάξει πλέον και είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν και να το αποδεχθούν, όλοι αυτοί που ενώ έκλεισε ο κύκλος τους, πιστεύουν ακόμη πως έχουν να κάνουν με ιθαγενείς και μπορούν να τους ξεγελάσουν, με… χάντρες και καθρεπτάκια.

Θα πάρουν πολύ σύντομα την απάντηση που τους αξίζει.

Κυρίως όμως ο Τόπος μας, η Ρόδος μας θα πάει μπροστά.