Πέραν των περίεργων δηλώσεων κάλυψης που επιχειρήθηκαν ως τώρα, σήμερα από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη μαζί με τον  Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους δόθηκαν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ πειστικές και σοβαρές εξηγήσεις ως προς τον παράτυπο εμβολιασμό του περιφερειάρχη.

Στην σημερινή ενημέρωση ο κ. Θεμιστοκλέους είπε πως για την περίπτωση της Χάλκης αλλά και για τη Θεσσαλονίκη παρενέβη η Αρχή Διαφάνειας για να τις εξετάσει και να δοθούν πειστικές απαντήσεις στους πολίτες.

Ο κ. Θεμιστοκλέους μάλιστα αναφερόμενος στην υπόθεση του εμβολιασμού χωρίς σειρά, τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να γίνεται ένα παιχνίδι με κλέφτες και αστυνόμους! Τόνισε μάλιστα επιγραμματικά πως οι παραβάτες που εμβολιάζονται χωρίς να είναι η σειρά τους θα τιμωρούνται…

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Θεμιστοκλέους αναφέρθηκε σχετικά μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων

 564 total views,  6 views today