Θύμα του κορονοϊού 73χρονος από την Κω: Πέθανε τελικά στην Αθήνα

708

«Έφυγε» τελικά από την ζωή ο 73χρονος συμπατριώτης μας που είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό την 1η Αυγούστου του 2020 στην Κω.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα στην Αθήνα,  που ήταν και ο τόπος διαμονής του 73χρονου. Τον θάνατο του άνδρα της ανακοίνωσε η ιδια η γυναίκα του χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Θυμίζουμε ότι ο συμπολίτης μας είχε έρθει την 1η Αυγούστου από την Αθήνα ακτοπλοϊκώς μαζί με την σύζυγό του.

Αισθάνθηκε αδιαθεσία, επισκέφθηκε το νοσοκομείο και εκεί μετά από εξετάσεις που έγιναν στο ζευγάρι διαπιστώθηκε ότι άνδρας και γυναίκα ήταν φορείς του Covid-19. Ο 73χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα με ειδική κάψουλα καθώς τα συμπτώματά του ήταν πιο σοβαρά ενώ η σύζυγός του, αρκέστηκε σε κατ΄οίκον περιορισμό καθώς νόσησε ελαφριά.

Η γυναίκα του άτυχου άνδρα μίλησε πριν λίγες ημέρες αποκλειστικά στο «ΒτΚ» για την απίστευτη περιπέτεια που ζει η οικογένειά της εξαιτίας του κορονοίου. Είχε αποκαλύψει ότι νοσηλευόταν ο άνδρας στην εντατική από 1η Αυγούστου και δεν τον είχε δει από τότε. Μάλιστα του είχε γίνει τραχειοτομή όμως υπήρχαν ελπίδες ότι θα τα καταφέρει καθώς ο 73χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα κάτι που όπως είπαν οι γιατροί, τον βοήθησαν να δώσει την τιτάνια μάχη επί 2 μήνες στην εντατική.  Είχε σημειώσει όμως ότι παρά το γεγονός ότι ο άνδρας της δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα, ο κορονοϊός είχε προκαλέσει μεγάλες βλάβες στους πνεύμονές του.

Η σύζυγός του είχε απευθύνει έκκληση μέσω της εφημερίδας μας σε όλους να πιστέψουν ότι ο ιός υπάρχει και να τηρούνται αποστάσεις και μέτρα προστασίας.