Θ. Μπαράκας: Κύριε Χατζημάρκο ελπίζουμε η αναπτυξιακή Κ2 να μην έχει την τύχη της Τράπεζας Δωδεκανήσου

325

Σε ανακοίνωση προέβη το ΜέΡΑ 25 με αφορμή την απόφαση που αφορά την έκδοση χρεωστικών καρτών για τα στελέχη της αναπτυξιακής εταιρείας Κ2 της Περιφέρειας. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Αφού ο κύριος Χατζημάρκος επιλέγει να πετάει την μπάλα στην εξέδρα θα την αντιστρέψουμε στην Βουλή.

Για άλλη μία φορά ο κύριος Περιφερειάρχης δια του γραφείου τύπου του εξαπέλυσε χυδαία επίθεση προς το πρόσωπό μου.

Με χαρακτηρισμούς που συνηθίσει να χρησιμοποιεί όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο, όταν ζορίζεται και πιστεύει  ότι κάποιος του χαλάει το  success story, που έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του και το αφήγημα του επιτυχημένου αυτοδιοικητικού που έχει ως πρώτο μέλημα τους νησιώτες.

Αφορμή της επίθεσης ήταν η υπενθύμιση ότι στην Αναπτυξιακή  Α. Ε. Κ2  στα μέλη του δ.σ. δηλαδή τα τέσσερα από τα πέντε που   έχουν εκτελεστικό ρόλο  θα αμείβονται με ποσά που ξεπερνούν τις 40.000 ευρώ ετησίως.

Έτσι όπως το πάνε σε  δύο χρόνια θα εξαντληθεί το μετοχικό κεφάλαιο των 300 χιλιάδων ευρώ.

Επίσης κατακρίνουμε την απόφαση που πήρε  η εταιρεία να εκδώσει χρεωστικές κάρτες για να μπορούν να συναλλάσσονται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. στις καθημερινές ανάγκες που θα προκύψουν σύντομα κάτι που συμβαίνει στις ιδιωτικές εταιρείες αλλά όχι στις εταιρείες του δημοσίου.

Από την πρώτη στιγμή ως σήμερα  το ΜέΡΑ 25  είχε  προβλέψει πώς θα διαχειριστεί το ταμείο ανάκαμψης η Μητσοτάκης α.ε. Από ότι διαφαίνεται το ίδιο θα γίνει και από τα παρακλάδια του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Το ΜέΡΑ 25 δεν θα σας ακολουθήσει,  στον κατήφορο σας τις απαντήσεις θα τις αναζητήσει  με σχετική ερώτηση που θα κατατεθεί άμεσα  προς τους συναρμόδιους υπουργούς.

Γιατί και ο εμπαιγμός έχει τα όρια του…